"Tuzak"ın yurt dışı yolculuğu devam ediyor!

Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın başrollerinde yer aldığı Tuzak dizisi, Latin Amerika'nın içerik fuarı MIP CANCUN'da yerini aldı. Peki Tuzak'ın konusu ne? Tuzak ne zaman yayınlandı? Tuzak'ta kimler oynuyor? Tuzak'ın başrolünde kimler var? Tuzak uyarlama mı?

ozan
13 Kasım 2023 - 14:03
Gündem

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönem beğenilen yapımlardan olan Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın dizisi Tuzak, yurt dışında büyük ilgi görüyor. Dizinin son olarak 14-17 Kasım tarihleri arasında Meksiko'da düzenlenecek içerik fuarı MIP CANCUN'da yer alacağı duyuruldu.

23-11/13/tuzak.jpg

Fabrika Yapım ve Acun Medya ortak yapımı olan Tuzak'ın yönetmenliğini Aytaç Çiçek üstlenirken senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu kaleme almıştı. Dram türündeki dizide Talat Bulut da oynamıştı. Dizi, Nisan 2023 tarihinde yayımlanan 26. bölümüyle final yapmıştı.

23-11/13/ekran-goruntusu-436.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin