Tv8'in yeni dizisi Kırmızı Oda'nın başrolü Binnur Kaya oldu!

tv8'den Kırmızı Oda adında yeni bir dizi geliyor.

Merve Mutlu
13 Temmuz 2020 - 15:23
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve Masterchef, Survivor, O Ses Türkiye gibi yarışmaların yanı sıra başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir adlı diziye de ev sahipliği yapan tv8 ekranları, yeni sezon için Kırmızı Oda adında yeni bir dizi hazırlığına girişti. 

20-07/13/tv8.jpg

Cem Karcı yönetmenliğinde çekilecek olan yeni dizi OGM Pictures tarafından hazırlanıyor. Ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanacak olan dizi, senarist Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleminden çıkacak. 

Binnur Kaya Kırmızı Oda dizisinin başrolünde!

20-07/13/binnur-kaya.jpg

1996 yılında Kaynanalar dizisi ile ekran macerasına başlayan ve Bir Demet Tiyatro, Çarli, Dış Kapının Mandalları, Güneş Yanıkları, Baba Evi, Benimle Evlenir misin, Yabancı Damat, Türk Malı, Muhteşem Yüzyıl gibi sayısız dizi projesinde başarıyla rol alan Binnur Kaya, tv8'in yeni dizi projesi Kırmızı Oda'da başrolde yer alacak ve bir terapisti canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin