Tyler Perry imzalı The Oval dizisine 2. sezon onayı! Yeni sezon detayları

BET dizisi The Oval'in geleceği belli oldu! Kanaldan diziye 2. sezon onayı çıktı! Yeni sezon detayları...

Tyler Perry hayranları için güzel haber!

"THE OVAL" İLE EN AZ BİR SEZON DAHA!

BET kanalında yayınlanan ve ilk sezonunun ikinci yarısıyla ekranlara dönmeye hazırlanan "The Oval" dizisine resmi 2. sezon onayı çıktı!

Yeni sezon çekimlerine aslında geçtiğimiz aylarda başlanması planlansa da ortaya çıkan koronavirüs salgını nedeni ile çekimler ertelenmek durumunda kaldı.

Dizinin araya giren ilk sezonu 06 Mayıs'ta yayınlanacak "Fear of God" isimli sezonun 13. bölümüyle geri dönecek.

20-05/01/the-oval-dizisi.jpg

The Oval şimdiye kadar yayınlanan bölümleri ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.27 reyting oranı ve 0.974 milyon izleyici ortalamasını yakalamış durumda. Bu rakamlar kanal için gayet yeterli düzeyde...

"THE OVAL" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

The Oval'in hikayesi; Beyaz Saray'da yaşayan bir aileyi merkezine alıyor. Başkan, ailesi ve personeli para, statü ve güç gibi herkesin isteyebileceği şeylere sahip görünseler de kapalı kapılar arkasında bol miktarda yalan, hile ve kargaşa vardır.

The Oval'in oyuncu kadrosu Ed Quinn (Hunter Franklin), Kron Moore (Victoria Franklin), Paige Hurd (Gayle Franklin), Daniel Croix Henderson (Jason Franklin), Javon Johnson (Richard Hallsen), Ptosha Storey (Nancy Hallsen), Vaughn Hebron (Barry Hallsen), Teesha Renee (Sharon), Lodric Collins (Donald Winthrop), Ciera Payton (Lilly Winthrop), Taja V. Simpson (Priscilla Owen), Walter Fauntleroy (Sam Owen), Brad Benedict (Kyle Flint), Travis Cure (Bobby) ve Matthew Law'dan (Kareem Richardson) oluşuyor.

20-05/01/the-oval-izle.jpg

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Tyler Perry ile birlikte Michelle Sneed ve Mark E. Swinton'dan oluşmakta.

"The Oval" (BET) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin