'Üç Harfliler: Nazar' filminin oyuncuları dikkat çeken açıklamalar yaptı

Ülkemizde 1 milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Üç Harfliler serisinin her anı soluk kesen son filmi “Üç Harfliler: Nazar” için geri sayım başladı. Ürkütücü makyajları ve etkileyici görsel efektleriyle seyirciyi dehşete düşürecek olan filmin vizyon öncesi oyuncu kadrosundan dikkat çeken açıklamalar geldi. Üç Harfliler: Nazar ne anlatıyor? Üç Harfliler: Nazar konusu ne? Üç Harfliler: Nazar oyuncuları kimler? Üç Harfliler: Nazar ne zaman, nerede yayınlanacak? Üç Harfliler: Nazar uyarlama mı?

Berfin Sengil
03 Nisan 2024 - 14:23
Kültür Sanat

TME Films ve Muhteşem Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği, Melodi Tözüm’ün hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Üç Harfliler serisinin son filmi “Üç Harfliler: Nazar” seyirciyle buluşmaya hazırlanırken, filmin oyuncu kadrosundan ilginç açıklamalar geldi. Filmin çekimlerinde yaşadıklarını anlatan oyuncular merak uyandırdı.

Maneviyatı çok güçlü ve mutaassıp bir aileden gelmiş bir kız olan Suna’yı canlandıran genç oyuncu Berfin Naz Uzar, kendisine çok zıt bir karakteri oynamaktan büyük keyif aldığını ifade ederken, “Filmde gerilimi maksimum noktada hissettiğim anlar oldu. Hatta bazı sahneleri göz göze gelmeden geçirmek istediğim” dedi. Böceklerden çok korktuğunu dile getiren oyuncu, “Bir sahnede böceklere temas etmek durumda kaldım. Sahne sonrası kendimi korkudan arkaya atıp gerçekten çığlık atarak kaçtım” diye konuştu.

Canlandırdığı karakterin Gülay’ın karmaşık bir iç dünyası olduğu aktaran Elis Sezgin ise, “İtiraf ediyorum nerdeyse bütün sahnelerde gerçekten çok korktum. Çünkü makyaj, senaryo hepsi beni atmosferin içine soktu ve çok fazla gerildim. Dinlenme vakitlerimizde tek başıma kalmak istemedim. O yüzden de çok fazla dinlenemedim” dedi.

Serkan karakterini oynayan Alperen Çavdar, filmin atmosferin oldukça korkunç olduğunu anlatırken, “Set ekibinden uzakta ve yalnız kaldığımız anlarda içimiz ürperiyordu” diye konuştu.

Dilara karakterini oynayan Gülderen Güler ise, Dilara’nın fiziksel rahatsızlıkları ve hastalıkları sebebiyle oynaması zor bir karakter olduğunu anlatırken seyirciyi etkileyecek muhteşem final sahnesinin çekimlerinde tüm ekip olarak çok zorlandıklarını söyledi.

Film adını veren Nazar’ı canlandıran Hatice İrkin, oynadığı karakterin insan dışı bir varlık olması sebebiyle zaman zaman zorlandığını söylerken, “Çekimler sırasında tüylerimin ürperdiği ve içimin bir tuhaf olduğu çok fazla sahne oldu” dedi. 

Üç Harfliler: Nazar Hakkında

Zeliha, torun sahibi olma umuduyla üç harflilerle anlaşma yapar. Ancak, torunu Nazar'ı, adet olup kadınlığa ilk adımını attığında onlara vermek zorundadır. Oğlu ve gelini zamanı geldiğinde anlaşmaya uymaz, bu sebeple Nazar’a karşılık üç harfliler tarafından kurban edilirler. Zorlu bir kaderle yüzleşen Zeliha, büyüye tövbe edip torununa adanmış bir yaşam sürmeye karar verir. Ta ki Nazar, 17 yaşında cinsel istismara maruz kalıp acımasızca öldürülene kadar. Torununun acı dolu ölümü Zeliha’da intikam arzusunu uyandırır, ancak bu sefer daha derin ve karanlık bir yolda.

TME Films ve Muhteşem Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği “Üç Harfliler: Nazar”, 10 Nisan’da vizyona girecek.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin