"Üç kişi bir sırrı paylaşabilir, eğer ikisi ölmüşse" My Husband’s Wife romanı dizi oluyor!

Jane Corry'nin Kocamın Karısı, orijinal ismiyle My Husband's Wife romanı dizi olarak ekranlara uyarlanıyor. My Husband's Wife dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
09 Ağustos 2018 - 17:36
Kültür Sanat

Blood Sisters gibi çok satan romanların yazarı Jane Corry'nin "My Husband's Wife" romanı televizyon dizisi olarak ekranlara uyarlanıyor!

Ülkemizde Beyaz Baykuş Yayınevi'nden Begüm Kovulmaz'ın çevirisiyle "Kocamın Karısı" ismiyle raflardaki yerini alan romanın dizi uyarlamasının yapımcılığını Big Talk Productions ve Mr. Mudd üstleniyor.

My Husband's Wife romanı gitgide gelişmekte olan Londra'nın doğusunda aşk, evlilik ve cinayet hakkında kadın karakterlerin merkezinde olduğu bir hikayeye sahip.

18-08/09/my-husbands-wife-romani-konusu-1533824881.jpg

"MY HUSBAND'S WİFE" KONUSU

Yirmi yıllık bir süreci ele alan hikaye 25 yaşındaki Londralı genç avukat Lily ve yan komşusunun küçük kızı Carla'yı merkezine alıyor.

Lily, Ed ile evlenirken hayatına yepyeni bir başlangıç yapmaya, karanlık dönemine ait sırları geride bırakmaya kararlıdır. Tam da o süreçte ilk kez bir cinayet davasının savunmasını alarak hüküm giymiş zanlı Joe ile tanışır ve ona bir yakınlık duyar.

Aynı günlerde Lily'nin hayatına henüz dokuz yaşında olsa da önemli sırlara sahip yan komşusunun küçük kızı Carla da girer.

Henüz küçük yaşta bildiklerinin ne kadar kuvvetli birer silah olduğunu ve sırların ona istediği her şeyi verebileceğini iyi kavrayan Carla annesiyle beraber mahalleden taşınmış olsa da on altı yıl gibi uzun bir aranın ardından geri dönüp Lily'i bulur. İşte kimsenin olacakların önüne geçemeyeceği olaylar zinciri böyle başlayacaktır.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Dizinin arkasındaki yapım şirketlerinden Big Talk, Edgar Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği geçtiğimiz yılın hit yapımlarından Baby Driver ve Mum, Cold Feet, Rev gibi dizilere imza atarken; Russell Smith, Lianne Halfon, John Malkovich üçlüsünün kurduğu Mr. Mudd ise faaliyet gösterdiği yirmi yıllık süreçte Ghost World, Juno ve The Perks Of Being A Wallflower gibi önemli işlere imza attı.

18-08/09/jane-corry.jpg

Big Talk baş yapımcısı Luke Alkin yeni projeleri hakkında "My Husband's Wife duygusal olarak zengin ve psikolojik olarak oldukça tatmin edici bir roman. Mr Mudd'daki iş ortaklarımızla birlikte bu romanı ekrana uyarlamak için geliştirma çalışmalarına başlamamızdan mutluluk duyuyoruz" derken psikolojik gerilim türündeki son romanı The Dead Ex'in iki ay önce raflardaki yerini aldığı yazar Jane Corry ise şu ifadeleri kullandı:

"Bir rüyam gerçek oluyor. Big Talk ve Mr Mudd'un My Husband's Wife için getirdikleri tekliften dolayı son derece heyecanlıyım. Hikayeyi ekranlarda görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum. Bu projenin hayata geçmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum."

My Husband's Wife'ın uyarlama senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin