Yıldız Tilbe O Ses Türkiye'den ayrıldı mı?

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan usta isim Yıldız Tilbe yeni sezonda kadroda yer almayacak mı?

Nurşah
09 Ağustos 2018 - 17:00
Magazin

2011'den beri her sene büyük bir ilgi ile takip edilen Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'nin gelecek seneki kadrosunda Yıldız Tilbe yer almayacak mı?

18-08/09/o-ses-turkiye-yildiz-tilbe.jpg

O Ses Türkiye'de flaş değişiklik!

Geçtiğimiz sezon sevilen yarışma programına jüri olarak katılan ve kısa süre içerisinde izleyicinin büyük bir beğenisini kazanan Yıldız Tilbe'nin yeni yayın döneminde O Ses Türkiye'de yer almayacağı konuşuluyor. Gökhan Özoğuz'un kadrodan ayrılmasının ardından Yıldız Tilbe'nin de ayrılacağına ilişkin çıkan haberler, sevilen yarışma programının izleyicilerine büyük bir şok yaşattı... Sevilen isim bu haberlerin doğruluğu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Oldukça sevilen iki jüri üyesinin veda edeceği haberlerinin gelmesinin ardından, kadroya Beyazıt Öztürk'ün eklendiği bilgisi de kulağımıza gelenler arasında yer alıyor. Tüm bunların yanında O Ses Türkiye'de geçtiğimiz senelerde de jüri koltuğunda yer almış Ebru Gündeş'in bu sezon geri döneceği medya kulislerinde dolaşmaya başladı bile. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin