Üç Kız Kardeş her cumartesi yeni bölümleriyle Kanal D'de! Müjgan ve Dönüş arasında neler olacak?

Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi Üç Kız Kardeş’in yayın günü değişti. Dizi 17 Şubat (bu akşam) Cumartesi gününden itibaren her cumartesi yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkacak. Peki Üç Kız Kardeş'in 73. bölümünde neler yaşandı? Üç Kız Kardeş 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üç Kız Kardeş'in 74. bölümünde neler olacak? Yeni sezonunda neler olacak? Üç Kız Kardeş'in konusu ne? Üç Kız Kardeş reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
17 Şubat 2024 - 12:30
Kültür Sanat

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan Üç Kız Kardeş, artık cumartesi akşamları izleyicisi ile buluşacak. Diziye bu hafta Dönüş’ün Müjgan’la hesaplaşması damga vuracak.

Dönüş, Müjgan’ın kapısına dayanır ve babasından uzak durmasını söyler. Müjgan ise Sadık ile arkadaş olduğunu Dönüş’e söylese de inanmaz. Dönüş, Müjgan’a “Siz düpedüz babamı duygu sömürüsü yaparak kullanıyorsunuz” diyerek sert tavrını ortaya koyar. Müjgan ve Dönüş arasında yaşanan bu hesaplaşmanın nasıl son bulacağı ise yeni bölümde ekrana gelecek.

Üç Kız Kardeş” yeni bölümleri ile her cumartesi akşamı Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin