Üç Kız Kardeş salı gününe damga vurdu... 32. bölümde neler olacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş' salı gününde yine büyük bir izlenme oranına ulaştı... Peki 31. bölümde neler oldu? 32. bölümde neler olacak? 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üç Kız Kardeş konusu ne? Üç Kız Kardeş oyuncuları kimler? Üç Kız Kardeş uyarlama mı? Üç Kız Kardeş başrol oyuncuları kim? Özgü Kaya kim? Berker Güven kim?

Pınar Alçiçek
21 Aralık 2022 - 10:41
Kültür Sanat

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş' 31’inci bölümüyle AB kategorisinde 4.96 reyting ve 12.47 izlenme payı elde ederek en çok izlenen dizi oldu.

22-12/21/-kiz-kardes-2.JPG

31. bölümde neler oldu?

İzleyenlere duygusal anlar yaşatan dizinin bu haftaki bölümünde; kızının polisler tarafından alınmadığını öğrenen Somer’in eve geldiğinde Türkan ile annesi arasındaki konuşmayı duyması dikkat çekti. Kızını Mine'ye teslim eden kişinin Türkan olduğuna emin olan Somer'in hesap sorması haftaya dizide çarpıcı gelişmeler yaşanacağının sinyallerini verdi. 

22-12/21/-kiz-kardes-5.JPG

 32. bölüm tanıtımı izleyiciyi meraklandırdı...

Dizinin ardından ekrana gelen 32. bölüm tanıtımında ise; Fatih, Dönüş'le konuşmaya çalışırken Derya ve Mustafa arasında büyük gelişmeler yaşanır. Türkan, Somer'in ağır sözlerini kaldıramaz ve Somer'e tokat atar. Rüçhan, Özer'den hesap sorarken kriz geçirir. Türkan ve Somer arasındaki kriz çözülecek mi?

22-12/21/-kiz-kardes-3.JPG

22-12/21/-kiz-kardes-4.JPG

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan Üç Kız Kardeş Salı akşamları Kanal D’de..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin