Üç Kız Kardeş sezon finaliyle zirveye yerleşti! Kalender ailesi paramparça oldu...

Kanal D'nin başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya'nın yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi 53. sezon finali bölümüyle ekrana geldi. Peki Üç Kız Kardeş 53. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Üç Kız Kardeş'in 52. bölümünde neler yaşandı? Üç Kız Kardeş 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üç Kız Kardeş'in 54. bölümünde neler olacak? Yeni sezonunda neler olacak? Üç Kız Kardeş'in konusu ne? Üç Kız Kardeş'in 54. bölümünde Somer ve Türkan arasında neler olacak?

Pınar Alçiçek
14 Haziran 2023 - 11:50
Kültür Sanat

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, sezon finali bölümüyle Abc1’de 4.44 reyting ve yüzde 12.50 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.

23-06/14/img_2952.JPG

ÜÇ KIZ KARDEŞ'İN SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İzleyenlere duygusal anlar yaşatan dizinin bu yayınlanan sezon finali bölümde Dönüş'ün yeni hayatını yazmak için yola çıkmasıyla birlikte Kalender ailesi paramparça oldu.

23-06/14/img_3528.JPG

Dönüş, geçmişiyle kavuşmak için çok istekli olsa da beklediği kucak ona kolayca açılmadı. Ancak Dönüş kararlı davranır, tüm sonuçlarına rağmen çıktığı yoldan vazgeçmedi. Diğer yandan yazdığı kitabın etkileri, tüm aileye sirayet eder. Derya, Mustafa’ya haber vermeden kendi hayatına dair bir plan yapar.

23-06/14/img_3489-1.JPG

Dönüş’ün yazdığı kitap, Türkan ve Somer’in aralarında sulh sağlamalarına vesile oldu. Türkan’ın farkında olmadan yaptığı bir hareket, Kartal’ı içine düştüğü karanlıktan az da olsa çıkarmaya başladı. Kalenderlerin evine gelecek olan zarfla, tüm ailenin kaderi yeniden yazıldı.

23-06/14/img_3094.JPG

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin