Üç Kız Kardeş’in ekrana yansımayan o anları! Dönüş’ün aşk acısı bu bölüme damga vuracak!

Üç Kız Kardeş’in ekrana yansımayan o anları paylaşıldı. Peki Üç Kız Kardeş'in 62. bölümünde neler yaşandı? Üç Kız Kardeş 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üç Kız Kardeş'in 63. bölümünde neler olacak? Yeni sezonunda neler olacak? Üç Kız Kardeş'in konusu ne?

Volkan Usta
21 Kasım 2023 - 12:20
Kültür Sanat

Başrollerinde Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nu buluşturan, üç sezondur başarılı bir şekilde ekranda olan dizi Üç Kız Kardeş’in çekimleri Ayvalık’ta tüm hızıyla devam ediyor.

23-11/21/img_4560-1.JPG

Her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan dizinin seti de tıpkı hikayesi gibi sıcak ve samimi anlara sahne oluyor.

23-11/21/img_4382.JPG

Duygu yüklü sahnelerin seyirci ile buluştuğu dizinin setinde eğlenceli anlar objektife yansıdı. Dizinin kamera arkası görüntüleri fanlar tarafından sosyal medyada da oldukça ilgi görüyor.

23-11/21/img_4219.JPG

‘’Aşk da bir mekteptir’’

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeşe bu hafta Dönüş’ün aşk acısı damga vuracak. Dönüş'ün aşk acısını derinden hisseden Sadık, Dönüş'ün üzülmesine dayanamaz. Aşk için nasihatte bulunur ve kızının yanında olur.

23-11/21/n4.jpg

Üç Kız Kardeş her Salı akşamı 20.00’de Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin