Üç Kuruş 3.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı!

Üç Kuruş 3.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm için yayınlanan fragmanda Bahar ile Kartal arasındaki yakınlaşma dikkat çekiyor. İşte yeni fragman.

Üç Kuruş, 3.bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizi artık ilk iki bölümden sonra oturdu diyebiliriz. Hikaye ortaya çıktı ve Kartal ile Efe arasında yeni bir ortaklık kuruldu. Bundan sonraki dönemde artık bir yandan Nezih ile mücadeleyi göreceğiz bir yandan da katilin arayışına devam edildiğini göreceğiz. En son bölümde Kartal, katil ile ilgili önemli bir ipucuna da ulaşmıştı. Kardeşinin künyesini bulan Kartal, olayların farklı bir boyuta gittiğini anladı. Üç Kuruş 3.Bölüm 2.Fragmanı da buradan devam ediyor.

Kartal, bulduğu künye hakkında Efe’ye bilgi veriyor. Aynı zamanda künye ve fotoğrafı Kartal’ın babası da görüyor. Artık kardeşinin yaşadığını anlıyorlar diyebiliriz. Ama katil olması konusunda ne gibi bilgilere ulaşacaklarını bilmiyoruz.

Üç Kuruş 3.Bölüm 2.Fragmanı ve Yeni Bölümde Yaşanacak Olaylar

Yeni bölüm fragmanında dikkat çeken asıl kısım ise Bahar ile Kartal’ın yaptığı iş birliği. Bahar, babası Nezih’e karşı Kartal’ın yanında yer alacak gibi duruyor. İkili iddialı bir aksiyon sahnesinde de karşımıza çıkacak.

Kartal ve Bahar araçla kaçarken, araba bir vinçle beraber metrelerce yükseğe çıkarılacak. Anlayacağınız ikilinin aksiyon dolu sahnelerini de yeni bölümde göreceğiz. Artık Nezih bu olanlara nasıl tepki verecek onu bilmiyoruz.

Ama Nezih ile kızının arasının çok iyi olmadığını kesin olarak anlamış bulunuyoruz. Kartal ile Efe cephesinde de ortaklık ne kadar devam edecek bilemiyoruz ama ikili bir yandan da katili ortaya çıkarmak için çalışıyor. Şu an Üç Kuruş 3.Bölüm 2.Fragmanı için ek bir detay ortaya çıkmış değil. Zaten dizinin yeni bölümü bugün ekranlara gelecek. Yeni bölümde son gelişmeleri takip etme şansımız olacak.

Artık katil tespit edilecek mi edilmeyecek mi yavaş yavaş bunu da öğreneceğiz gibi duruyor. En azından Kartal ipuçlarını bulmaya başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin