Masumlar Apartmanı 47.Bölüm Fragmanı! Ceylan Gözüktü

Masumlar Apartmanı 47.bölüm fragmanı yayınlandı. İki ayrı fragmanı yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte dizi hakkında yeni bilgiler.

Masumlar Apartmanı için gündem Esat ile Gülben arasındaki evlilik. Esat’ın ailesi karşı duruyor ve Safiye’de işi bozmak için elinden geleni yapıyor olsa da Gülben ile Esat evlenmek konusunda kararlı gibi duruyor. En son yeni bölüm için yayınlanan bir ön izleme videosu görmüştük. Bu video ile beraber Safiye ile Gülben karşı karşıya gelmişti. Şimdi de Masumlar Apartmanı 47.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni bölüm fragmanında olaylar Gülben ve Esat kanadından biraz daha çıkmış gibi duruyor. Yeni bölüm fragmanında gündem Han ile Safiye olacak.

Masumlar Apartmanı 47.bölüm Fragmanı ve Yeni Bölüm Detayları

Yayınlanmış olan iki ayrı fragman var. Bunun için iki ayrı değerlendirme yapacağız. Birinci fragmanda Han’ın Ceylan’ın sergisini ziyaret ettiği görülüyor. Ceylan’ın sergisinde karşı karşıya gelen ikilinin çok fazla konuşmadığını görüyoruz ama sonunda Ceylan yüzünü göstermiş oldu.

Bundan sonraki aşamada dizide aktif olarak Ceylan karakterinin de yer aldığını göreceğiz. Artık Han ile arasında yeniden bir aşk filizlenir mi yoksa Han tamamen Ceylan’ı unuttu mu bunu bilemiyoruz. Ama görünen o ki kolay kolay unutmayacak gibi.

Diğer fragman geldiğimiz zaman ise bu kez Safiye’yi görüyoruz. Naci kendisine bir kitap evi açmıştı. Safiye dışarı çıkamadığı için açılışa gidemeyecek olmanın üzüntüsünü yaşarken devreye Gülben giriyor.

Aslında ön izlemede Gülben ile ablası Safiye’nin karşı karşıya gelmişti ve ikilinin arası biraz açılmıştı. Fakat Gülben bu kez ablasına destek oluyor. Naci’nin en mutlu gününde Safiye’nin de olması gerektiğini düşünen Gülben, elinden tutuyor ve Safiye’yi açılışa götürüyor.

Bu olay Gülben ile Safiye arasındaki buzları da eritmeyi başarmış gibi duruyor. Bundan sonra Esat ile Gülben arasındaki ilişkiye Safiye’nin de tam destek verip vermeyeceğini göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin