Yalancı Final mi Yapıyor?

Yalancı final mi yapıyor? Dizinin 10.bölümde final yapabileceği konusunda yeni iddialar gelmeye başladı. Peki büyük umutlarla başlayan dizi final mi yapacak?

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olarak öne çıkan Yalancı dizisi, bir hayli hareketli devam ederken dizi için yeni kararlar gündem oldu. Aslında dizi Cuma günleri yayınlanıyordu. Başladığından beri Cuma günleri ekrana gelen yapım, kendi gününde tam olarak istenen reytinglerle başlamamış olsa da yapımdan umut yüksekti. Sonra ise gün değişikliği haberi geldi. Aziz dizisi Cuma gününe alındı ve Yalancı dizisi Salı gününe alındı. Reytingler konusunda yine istenen seviyelerin gelmediği konuşuluyordu. Şimdi ise Yalancı final mi yapıyor sorusu gündemde.

Dizinin gün değişikliğinden sonra pek istenen yükselişi yaşayamadığı ve final yapacağı iddiası var.

Yalancı Final Yapacak mı?

Dizi piyasasındaki son iddialara göre dizinin final yapması söz konusu olacak. İddialara göre dizi 9.bölümüyle yine ekranlarda olacak. 9.bölümün ise final bölümü olmadığını göreceğiz.

İddialara göre final bir bölüm sonra yapılacak. Yani 10.bölümde Yalancı dizisi final yapacak deniyor. Show TV’nin iddialı yapımı için resmi bir final açıklaması gelecek olursa buna da bakarız.

Eğer iddialar doğruysa ve dizi 10.bölümünde final yapacak olursa yine erken veda edecek yapımlardan biri olarak görülecek.

Aslında sezon başlamadan önce bu diziden umutlar büyüktü. Çünkü hem kadrosunun iyi olduğunu hem de dizinin konusunun başarılı olduğunu görüyoruz. Ama bir yandan da yeni sezonda çok fazla dizi yayın hayatına başladı.

Zaten eski diziler de vardı. Yer etmiş olan yapımlar da vardı ve yeni sezon gerçek anlamda iddialı bir sezon olarak başladı. Yalancı, Cuma gününde Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda gibi iddialı dizilerle mücadele ediyordu. Salı günü ise Masumlar Apartmanı gibi iddialı yapımlar karşımıza çıkıyor.

Bakalım göreceğiz. Dizi gerçekten final yapacak mı? Önce kesin bir açıklama yapılmasını bekleyelim. İddialar bu yönde ama resmi açıklamadan önce kesin demek doğru olmaz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin