Camdaki Kız’a Bomba İsim Dahil Oldu

Camdaki Kız dizisine Arka Sokaklar dizisinden bomba bir isim dahil oldu. Yeni bölümde yer alacak olan diziye yeni katılacak ünlü oyuncu kim? Nasıl bir rol oynayacak?

Camdaki Kız, bomba gibi bölümlerle devam ediyor. Cana ile Sedat’ın arasındaki ilişkinin devam ettiğinin öğrenilmesi, dizideki dengelerin değişmesine neden olmuştu. Rafet’in her şeyi öğrendikten sonra Sedat’ı mirasından mahrum bırakmasıyla olaylar iyice karışmıştı. Henüz bu karışıklık tam olarak çözülmemişken, diziye yeni bir ismin daha katılacağını da öğrendik. Hatta paylaşılan fragmanda yeni ismin kim olduğu da net olarak gözüküyor. Yüsra Geyik diziye dahil oldu.

Yıllardır Arka Sokaklar yapımında gördüğümüz ünlü oyuncu artık Camdaki Kız dizisinde yer alacak. Ünlü oyuncunun dizideki rolünün ne olacağı konusunda da fragmandan anlaşılan bazı bilgiler var.

Camdaki Kız’da Yüsra Geyik Rüzgarı Esecek

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisiyle ünlenmiş bir isim olarak karşımıza çıktı. 15 sezondur dizide devam eden ünlü oyuncu, bu sezon ise diziden ayrılma kararı almıştı.

Aslında dizinin 16.sezonu için çekimler başlamıştı ama Yüsra Geyik yeni projelerde yer almak istemesi nedeniyle yapımdan ayrıldığını duyurmuştu. Senaryo gereği de Tekin ile beraber yurt dışına çıkmıştı.

İşte ünlü isim bu sezon Camdaki Kız ile yoluna devam edecek. Yine Zeliha isimli karakteriyle izleyicilerin karşısında olacak olan ünlü oyuncu, fragmandan gördüğümüz kadarıyla Muzo’nun kız arkadaşı rolüyle dizideki yerini alacak.

Tüm aile onunla tanışmak için verilen yemekte bir araya gelecek. Yüsra Geyik, tam olarak nasıl bir rol oynayacak ve ilerleyen bölümlerde rolü nasıl değişecek bilmiyoruz. Açıkçası fragmandan çok fazla bilgi almak mümkün olmuyor.

Muzo yeni bir plan peşinde mi bunun için yeni bölümü görmek gerekecek. Sedat ile Nalan’a neler olacağı ve Rafet’in yaşanan olaylardan sonra nasıl adımlar atacağı noktası da yeni bölümde belli olacak. Bakalım Yüsra Geyik dizide kaç bölüm devam edecek?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin