Camdaki Kız 20.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Olacaklar

Camdaki Kız 20.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Sedat'ın ne yapacağı net olarak gözüküyor? Peki yeni bölümde Sedat geri dönüyor mu?

Camdaki Kız 20.Bölüm fragmanı, bomba gibi bir bölümün geleceğini net olarak gösteriyor. Sedat’ın gemileri yakıp evden ayrılmasının ardından ve Nalan’dan da boşanmak istediğini söylemesinin ardından, zaten iddialı bir bölüm geleceğini görmüştük.

Fragmanda beklentilerimizi pekiştirdi desek yeridir. Henüz ilk fragman ama nasıl bir bölüm geleceği konusunda çok önemli bilgileri net olarak öne seriyor. İşte yeni bölümde olacaklar.

Camdaki Kız 20.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

Yeni bölümde ilk dikkat çeken şey şu olacak ki Sedat eve geri dönecek. Nalan, Sedat’ı geri döndürmek için hava alanına kadar gitmişti. Son sahnede bunu görmüştük. Nalan, Cana’yı görecek mi görmeyecek mi kesin olarak emin değildik ama Nalan ile Sedat’ın karşılaştığını gördük.

Görünen o ki Nalan, Sedat’ı geri döndürmeyi başarmış durumda. Sedat’ın hisse satışlarını da gerçekleştirememesi bu kararda etkili oldu gibi duruyor. Burada en büyük darbeyi yiyen ise Cana olacak. Cana, Alp’e bir mektup bırakmıştı. Olanı biteni anlatmış ve Sedat ile kaçtıklarını söylemişti.

Cana, sonuçta olarak geri dönmek zorunda kaldı ve Alp ile ciddi sıkıntılar yaşayacağını görüyoruz. Ama Alp mektubu okudu mu yoksa okumadı mı bilen yok.

Bunun için daha detaylı olarak fragman paylaşılması gerekiyor. Camdaki Kız 20.Bölüm fragmanı en azından ilk fragman bunun için detay göstermiyor desek yeridir.

Diğer taraftan fragmanda bir sürpriz daha karşımıza çıkıyor. Muzo’nun sevgilisi gözüküyor. İlk defa Muzo’yu bir kızla göreceğiz ve Muzo sevgilisini ailesi ile tanıştıracak. Artık bunun altında da neler yatıyor bilemiyoruz. Tüm bu olanları Rafet nasıl karşılayacak onu da bilemiyoruz.

Yeni bölümde birçok soru işareti cevap bulacak gibi duruyor. Özellikle Sedat’ın konusu noktasında çok önemli gelişmeler yaşanacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin