The Unlikely Murderer dizisi Netflix'te başladı! Mini dizinin konusu, fragmanı

İsveç yapımı suç dizisi "The Unlikely Murderer" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

İsveç Başbakanı Olof Palme'nin uğradığı suikastın görgü tanığı olduğunu iddia eden Stig Engström'ün aslında cinayet zanlısı olması ihtimalini konu alan Netflix dizisi "The Unlikely Murderer" yayınlandı.

MİNİ DİZİ THE UNLIKELY MURDERER YAYINDA!

Thomas Petterson'un 2018 yılında yayımlanan "The Unlikely Murderer (Den osannolika mördaren)" isimli ödüllü kitabından esinlenerek hazırlanan mini dizi 05 Kasım 2021 Cuma gününden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

Platformun diğer dizilerinden Quicksand ve Love & Anarchy'nin de arkasında olan İsveçli yapım şirketi FLX'in prodüksiyonunu üstlendiği The Unlikely Murderer toplam 5 bölümden oluşuyor. Bölümlerin süresi 44 ile 52 dakika arasında değişiyor.

THE UNLIKELY MURDERER HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Olof Palme, 28 Şubat 1986 tarihinde karısıyla gittiği sinema salonundan çıkıp evine doğru yürürken, arkadan yaklaşan bir kişinin yakın mesafeden silahlı saldırısı sonucunda karnına isabet eden iki kurşunla hayatını kaybetmişti. Engström cüretkarlığı, şansı ve kafası karışmış haldeki polis gücü kombinasyonu sonucunda öldüğü güne kadar adaletten kaçmayı başarmıştı.

İsveç Başsavcılığı geçtiğimiz yıl Olof Palme'nin katil zanlısının Stig Engström olduğunu açıklamış ve tek başına hareket ettiğine inanılan İsveçli Engström 2000 yılında intihar ettiği için soruşturma kapatılmıştı.

21-11/14/the-unlikely-murderer-izle.jpeg

Dizide anlatılanlar ise şu şekilde:

Palme suikastından kısa süre sonra Engström, olay yeri görgü tanığı olarak ilgi çekme çalışmalarına başlar. Polisler arasındaki fikir ayrılıkları soruşturmaya engel olur. Engström'ün hikâyesinin akla yatkın olmadığını fark eden Irvell onu sorguya çeker. Cinayetten onlarca yıl sonra bir gazeteci davayı yeniden incelemeye başlar.

Irvell'in sağlam yöntemleri Engström'ü zan altında bırakan başka deliller ortaya çıkarsa da, Holmér'in olaya inatla tek açıdan bakması dedektifleri çıkmaza sokar. Polisler yeterli delil olmamasına rağmen bir başka şüpheliyi tutuklar. Daha fazla ilgi çekmek için yanıp tutuşan Engström konuşmaya devam eder. Thomas silahı araştırır.

Akıl sağlığı giderek kötüleşen Engström'ün hayatı darmadağın olur. Yıllar sonra bir savcı davayı yeniden ele alır ve önemli açıklamalarda bulunur.

Engström'ü Robert Gustafsson'un canlandırdığı yapımın oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Eva Melander (Margareta Engström), Mikael Persbrandt (Hans Holmér), Peter Andersson (Arne Irvell), Joel Spira (Lennart Granström), Emil Almén (Göran Fors), Shanti Roney (Per Häggström), Torkel Petterson (Leif Wallin), Henrik Norlén (Torsten Bergman), Lia Boysen (Gunhild Skandiakollega), Magnus Krepper (Harry Levin), Björn Bengtsson (Thomas Pettersson), Peter Viitanen (Olof Palme), Cilla Thorell (Lisbeth Palme).

21-11/14/the-unlikely-murderer-posteri.jpg

Charlotte Brändström (The Witcher) ve Simon Kaijser'ın yönetmen koltuğunda oturdukları dizinin yönetici yapımcı kadrosu ise Pontus Edgren, Fatima Varhos ve Frida Asp'dan oluşuyor.

"The Unlikely Murderer" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin