Ufak Tefek Cinayetler "Rakamlara Takılma" sloganının anlamını biliyor musunuz?

Dün akşam 26. bölümü ile ekranlara gelen Ufak Tefek Cinayetler dizininin birçok sahnesinde çeşitli rakamları izledik. Özellikle Merve Aksak'ın olduğu sahnelerde karşılaştığımız bu rakamlar neyi temsil ediyor? Detaylar haberimizde...

Nurşah
25 Nisan 2018 - 14:00
Yeni Bölüm

Ufak Tefek Cinayetler dün akşam #ufaktefekrakamlar hashtag'i ile ekranlara geldi. Yayınlanan 26. bölüm boyunca Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Merve Aksak'ın olduğu sahnelerde karşımıza çıkan bu sayıların olduğu sahneler aklımızı karışırdı. İzleyiciler rakamların rastgele mi konulduğunu yoksa beklenen finale bir geri sayım işareti olduğunu mu düşünmeye başladılar.

18-04/25/ufak-tefek-cinayetler-rakamlara-takilma.jpg

Ufak Tefek Cinayetler "Rakamlara Takılma"

İlk olarak Merve'nin getirip buzdolabına astığı 60 sayısı bir süre ekranın arka planında kaldı. Dizinin son sahnelerine doğru ise Merve, üzerinde 37 sayısının bulunduğu bir yastıkla kadraja girdi. Hatta, Raşel'in bu yastığa baktığını gören Merve Aksak, "Rakamlara takılma" diyerek gülümsedi.

Ufak Tefek Cinayetler'in sıkı takipçileri doğal olarak bunun ardındaki gizemi merak ettiler. İşte, tüm bunların sebebini açıklıyoruz... Bu kadar merakta kalmak yeter!

Aslıhan Gürbüz dizinin resmi twitter adresinden paylaşılan videoda şu cümleleri kullandı:

Merhabalar. Size bugün çok etkilendiğim ve hayata bakış açımı anlatan bir konudan bahsetmek istiyorum. Bugünkü bölümde Merve Aksak'ın rakamlara takılmayın demesinin de amacı bu! Rakamları önemsememek. Daha önce de bahsettiğim gibi güzelliğin hiçbir kalıpsal zorunluluğuna inanmıyorum. Güzelliğimiz rakamların çok ötesinde. Ölçüler, kalıplar, üzerimize biçilen ama oturmayan rakamlar, bunların hepsinden kurtulmamız gerekiyor! Olduğumuz gibi elimizdekilerle mutlu olmayı bilmemiz gerekiyor! Mesela ben, yıllardır 38, 40 bazen de 42 bedenle bu mesleği icra ediyorum. Bazılarına göre fazla kilolarımı saymak yerine hayatım boyunca canlandırdığım karakterleri sayıyorum ve böyle mutlu olmayı becerebiliyorum. Çünkü hepimiz çok güzeliz...

Ne kadar da haklı değil mi! Rakamlara takılmadığımız, yaşamın keyfini alabildiğimiz günler dileğiyle... Bu arada, Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümü ile salı akşamı Star Tv ekranlarında!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin