Ufak Tefek Cinayetler'in Oya'sı Gökçe Bahadır klip çekti!

En son Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan oyuncu Gökçe Bahadır, çıkardığı albümden bir şarkıya ilk klibini çekti.

Merve Mutlu
04 Şubat 2019 - 15:25
Magazin

En son ekranların sevilen ve geçtiğimiz aylarda biten dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de, canlandırdığı Oya karakteri ile Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ve Mert Fırat gibi oyuncularla rol alan Gökçe Bahadır, geçtiğimiz ay albüm çıkarmıştı. Bahadır, çıkardığı albümün en güzel şarkılarından biri olan "Sana doğru" adlı parçaya klip çekti. 

19-02/04/bahadro.png

Gökçe Bahadır çektiği klibin bir teaserını paylaşarak sosyal medyadan klip müjdesi vererek hayranlarını sevindirdi. 

19-02/04/klip.png

6 Şubat'ta yayınlanacak olan klip Netd müzik imzası ile çıkıyor ve müzisyen Aykut Gürel'in de desteği ile çıkıyor. 

#https://www.diziler.com/haber/ufak-tefek-cinayetlerin-oyasi-gokce-bahadirin-albumu-cikiyor-18185#

Gökçe Bahadır albüm için büyük bir çalışma içine girdi. Müzisyen Aykut Gürel ve Gökçe Bahadır birlikte çalışmaya başladılar. İlk olarak 50 şarkı seçtiler. Sonra eleye eleye 10’a indirdiler. Hepsi 70 ve 80’lerin şarkıları olan bu seçilmiş şarkılardan iki tanesi de Sezen Aksu'ya ait. "Seni bana vermediler" ve "Neye yarar?" adlı parçalarını yorumlayan Gökçe Bahadır'a beğenilerini sunan Sezen Aksu ise Gökçe'nin en büyük destekçilerinden. 

Albümde aynı zamanda; Ajda Pekkan'dan "Hayırdır İnşallah", Zeki Müren'den: "Bir Yangının Külünü", Nilüfer’den "Seni Gördüğüm Zaman/Of Aman Aman Aman" gibi şarkılar da yer alıyor. 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin