UFO dizisi Blue Book'un oyuncu kadrosu genişliyor

History'nin yeni dizisi Blue Book'un oyuncu kadrosuna Michael Harney ve Ksenia Solo ikilisi dahil oldu.

Volkan Küçükel
22 Kasım 2017 - 01:40
Gündem

Oscar ödüllü Robert Zemeckis'in yapımcıları arasında bulunduğu History Channel'ın UFO araştırmaları temalı dizisi "Blue Book"un oyuncu kadrosuna iki yeni isim dahil oldu.

Game of Thrones dizisinin Petyr 'Littlefinger' Baelish'i olarak bildiğimiz İrlandalı aktör Aidan Gillen'ı geçtiğimiz haftalarda başrole getiren dizinin oyuncu kadrosuna Michael Harney (Orange is the New Black, Persons Unknown) ve Ksenia Solo (TURN: Washington's Spies, Lost Girl, In Search of Fellini) ikilisi katıldı.

"BLUE BOOK" KONUSU

David O'Leary'nin 10 bölümden oluşacak ilk sezonun senaryosunu kaleme aldığı Blue Book'un hikayesi 1950 ve 1960'lı senelerde ABD Hava Kuvvetleri tarafından desteklenen ve UFO olaylarını araştırmak için oluşturulan resmi soruşturma programı 'Project Blue Book (Mavi Kitap Projesi)' üzerinden şekilleniyor.

17-11/22/blue-book-project.jpg

Dizide Aidan Gillen'i Mavi Kitap Projesi'ne Baş Bilimsel Danışman olarak atanan parlak bir astrofizikçi üniversite profesörü, aile adamı ve UFO araştırmacısı Dr. J. Allen Hynek karakteriyle izleyeceğiz. Allen Hynek'in, birçoğunun asla çözülemediği binlerce davayı araştıran bu gizli operasyonda önemli bir rolü olacak.

Blue Book'un her bölümünde, Birleşik Devletler tarihinin en gizemli dönemlerinden birinde orijinal tarihi olaylarla UFO teorilerini harmanlayan gerçek dosyalardan yararlanılacak.

YENİ İSİMLERİN ROLLERİ

Michael Harney dizide uzun ve süslü bir kariyeri bulunan ABD Hava Kuvvetleri Generali Hoyt Vandenberg'e hayat verecek. Otoritesi yüksek ve ahlaki açıdan dikkatli bir general olan karakter, ulusal güvenlik gerekçesiyle UFO'lar hakkındaki gerçekleri gizleyerek Mavi Kitap Projesi'ni denetleyen ortağı ile yakın iş birliği içinde çalışmaktadır.

17-11/22/michael-harney-ksenia-soto.jpg

Ksenia Solo ise tarz sahibi, göz alıcı ve gıpta edilecek çekici bir güvene sahip Susie karakterine hayat verecek. Kasabada yeni olan Susie, Dr. Hynek'in karısı Mimi (Laura Mennell) ile hızlı bir arkadaşlık geliştirecek. Yakın bir zamanda Susie'nin başlangıçta göründüğünden çok daha fazlasına sahip olduğunu göreceğiz.

A+E Studios ve Compari Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan Blue Book'ta O'Leary ile birlikte Sean Jablonski (Suits) showrunner, yazar ve yürütücü yapımcılar olarak dümenin başındaki isimler.

Zemeckis, Jack Rapke (Flight) ve Jackie Levine (Allied) dizinin yapımcı kadrosundaki diğer isimler. Maleficent (2014) filminin yönetmeni Robert Stromberg ilk iki bölümün yönetmen koltuğundaki isim olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin