Ufuk Özkan Yarışma Programı Star Market ile Dönüyor

Ufuk Özkan Star Market yarışmasıyla yeniden ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. Ünlü ismin sunacağı yarışma nasıl olacak ve ne zaman gelecek?

Oğulcan Özsezgi
22 Haziran 2021 - 00:39
Gündem

Ufuk Özkan, birçok farklı dizide birçok farklı karakter ile tanıdığımız usta bir oyuncu. Mesela geçmişe gidelim ve çok sevilen Geniş Aile dizisinin Cevahir karakterini hatırlayalım. Hadi o kadar geçmişe gitmeyelim ve yakın zamanda final yapan Kalk Gidelim dizisinin Seyfettin karakterine gidelim. Hepsini hatırlıyorum ve birbirinden de kaliteli işler olarak biliyorum.

Fakat ünlü oyuncunun iyi bir karakter canlandırma yanı olduğu gibi başarılı oyuncu sunuculuk yönü de çok iyi. İşte şimdi o yönünü bir kez daha izleyeceğimiz yeni bir yarışma programı başlıyor.

Ufuk Özkan’ın Yeni Yarışması Star Market

Ünlü oyuncunun sunuculuk performansından da söz etmişken oradan da hatırladığım birkaç işten söz etmek istiyorum. Bu alanda da ünlü oyuncu, Ailelerle Yarışıyor ve Ben Bilmem Eşim Bilir gibi çok iddialı yarışma programlarını sunmuştu.

Açıkçası ben her rolünde ünlü ismi başarılı bulduğum gibi sunuculuk işinde de başarılı buluyorum. İşte şimdi Ufuk Özkan’ı yine bir yarışma programında izleme şansını bulacağız. Star Market adı verileceği ortaya çıkan yarışma programı, seyircileri bir hayli eğlendirecek.

Adından da anlayacağınız gibi yarışma alışveriş ile ilgili bir konseptte sahip olacak. Alışveriş yaptıkça para harcamayacakta para kazanılacak. Yarışmacıların amacı en pahalı sepeti yapmak olacak.

İddialı ve eğlenceli bir yaz yarışması olacağı kesin. .Yine Global Medya imzasını taşıyacak olan yapımın, Star TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkması da beklenmekte. Yaz aylarında yayında olması çok olası olan yarışma için şu an gün sormayın çünkü ben de bilemiyorum. :) Ama yakında Star TV ekranlarında başlayacağını biliyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin