Ufuk Özkan’ın Yeni Programı Star Market için Yayın Tarihi Açıklandı

Star Market programı için beklenen fragman yayınlandı. İlk bölüm ne zaman yayınlanacak bu konuda da net bilgiyi elde etmiş olduk. İşte yeni yarışma.

Oğulcan Özsezgi
20 Temmuz 2021 - 00:00
Gündem

Geniş Aile dizisi, çok sayıda sinema filmi, Aileler Yarışıyor ve Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasından tanıdığımız Ufuk Özkan, yeni bir yarışma programıyla daha ekranlarda olacak. Star Market adı verilen program aslında yakın zamanda duyurulmuştu. İlk tanıtım olarak gösterebileceğimiz tanıtım da yayınlanmıştı. Fakat tanıtımda sadece program hakkında birkaç temel bilgi verilmişti.

Bunun dışında bir bilgi elde edemedik. Şimdi ise Ufuk Özkan’ın sunacağı program için detaylı bir tanıtım videosu yayınlandı ve programın ne yayınlanacağı konusunda da tarih verildi. Görünen o ki yaz aylarında televizyonları şenlendiren bir yarışma programı göreceğiz.

Star Market Ne Zaman Yayınlanacak?

Yayınlanan son fragmana göre yarışma programı bu hafta yayına başlayacak. 26 Temmuz tarihinde ilk bölüm yayınlanmış olacak. Fakat sanıldığı gibi saat akşam saati olmayacak. Beklentimiz 20.00’da yayınlanan bir program olması yönündeydi.

Fakat öyle olmadığını anladık. Akşam üzeri yayınlanacak olan program, 16.45’de ekranlarda olacak. Yarışma programının odak noktasına gelecek olursak, adından da anlaşılacağı gibi bir market içerisinde yarış yapılacak. Yarışmacılar en fazla alışverişi yapmak için mücadele edecekler.

İstenen ürünler için en pahalı sepeti hazırlamayı başaranlar ise yarışmanın kazananları olacak. Ters mantık ile ilerleyecek olan Star Market, ilk tanıtıma bakacak olursak bir hayli eğlenceli bir program olacak. Markette koşturan yarışmacılar, zamana karşı verilen telaşlı bir yarış, bir yandan alışveriş yaparken bir yandan doğru ürünleri bulmak için yaşanan telaş.

Hepsi yarışmada olacak ve bir hayli heyecanlı yarışma göreceğiz gibi duruyor. Yeni yarışma için belki sıkıntılı olan kısım saat konusu olabilir. Yazın yayınlanan yarışma olsa da öğleden sonra kuşağında ne kadar başarılı olur göreceğiz. Genelde bu tip yarışmaların akşam kuşağında olduğunu görürüz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin