Dünya Hali 2.tanıtım Yayınlandı ve Yayın Tarihi Duyuruldu

Dünya Hali 2.tanıtım videosu da yayınlandı. Yeni videoda dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda da bilgi verildi. Peki yapım ne zaman geliyor?

Oğulcan Özsezgi
20 Temmuz 2021 - 00:18
Gündem

TRT 1 yeni sezonda iddialı yeni dizilerle yoluna devam edecek deniyordu. Bu dizilerden birisini de komedi yönü ağır basan Dünya Hali dizisi olarak bekliyorduk. Fakat kısa süre önce yayınlanan Dünya Hali 2.tanıtım videosundan sonra gördük ki aslında dizi öyle geç kalmayacak.

Hatta sanılanın aksine dizi bir hayli yakın bir zamanda yayınlanacak. TRT 1 bu yapım için yeni sezonu yani Eylül ayını beklemeyecek. Dizi yazın geliyor.

Dünya Hali 2.tanıtım ve Yayın Tarihi

Önce dizinin yayın tarihinden söz edelim. Fragmana bakacak olursak yeni dizi 28 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak. Bir Çarşamba günü dizisi daha gelmiş olacak. Bölümler diğer dizilere göre biraz daha kısa olacak denmiyor ama tabii ki bu konuda çok fazla bir şey de bilmiyoruz.

Ancak dizinin ilk bölümü yayınlanacak ondan sonra bu konuda bilgi sahibi olacağız. Bayramdan sonra ekranlara gelmeye başlayan yapımın, ikinci tanıtımında yer alan detaylar ise bir hayli dikkat çekici.

Dünya Hali 2.tanıtım ilk tanıtıma benzemiyor ve aslında bölümden sahneler içeriyor. Baktığımız zaman konunun kesinleştiğini de anlıyoruz. Sinan yani baş karakterimiz, dedesini kaybediyor ve dedesinin vasiyetini yerine getirmeye çalışıyor.

Yapımın bir hayli eğlenceli geçeceğini bu tanıtım videosundan da net olarak anlıyoruz. İddiasını konuşturacak eğlenceli bir dizi geliyor diyebilirim. Zaten videodan siz de anlayacaksınız nasıl bir dizi beklediğimizi.

Sinan karakterinin çevresinde gerçekleşecek olan olaylar ne kadar ilgi çeker, izleyicileri ne kadar cezbeder bekleyip görelim. İlk bölümün ardından reyting noktasında nasıl bir sıralama alındığına bakarız. Şu an için sizi Dünya Hali 2.tanıtım videosu ile baş başa bırakalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin