Leyla ile Mecnun için Exxen Sayfası Yayına Açıldı

Leyla ile Mecnun Exxen sayfası yayınlandı. Peki dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda bir bilgi verildi mi? Yeni dizi ne zaman başlayacak?

Oğulcan Özsezgi
20 Temmuz 2021 - 00:32
Gündem

Leyla ile Mecnun, yeniden sevenleriyle buluşmaya geliyor. Temmuz ayını bitirmeye az kaldı ama dizi Haziran ayından beridir gündemde. Haziran ayından beridir çekimler devam etmekte. Bu süreçte mini krizler yaşandığının haberlerini verdik. Sonrasında ise bu krizlerin çözüldüğünün haberini verdik. Oyuncular ve mekanlar konusunda gelişmeleri takip ettik ve haberlerimizde paylaştık. Şimdi ise Exxen platformunda bir gelişme yaşandı ve bunu da sizlerle paylaşmak istedik.

Aslında bir süredir üyeler görebiliyordu ama şu sıralar üye olmasanız bile Exxen sitesine girdiğiniz zaman, Leyla ile Mecnun dizisinin sayfasını görüyorsunuz. Dizinin sayfasının yayınlanmış olması, güzel bir gelişme çünkü artık geri sayımın başladığını gösteriyor.

Leyla ile Mecnun, Çok Yakında Geliyor

Exxen üzerinden paylaşılan sayfada çok fazla bir bilgi yok. Aslında bakarsanız herhangi bir fragman da yok. Sadece “Çok Yakında” ibaresinin yer aldığını görüyoruz. Bu ibareyle beraber bizim de anladığımız artık geri sayıma geçilmiş olması. Muhtemelen yaz bitmeden dizinin bölümleri yayınlanmaya başlayacaktır.

21-07/20/leyla-ile-mecnun-exxen.jpg

Ama bunun için herhangi bir süre paylaşımı oldu mu derseniz herhangi bir süre paylaşımı olmadı. Dediğimiz gibi henüz dizi için fragman paylaşımları bile yapılmadı. Tarihin belli olması için önce fragmanın paylaşılması gerekiyor. Fragman paylaşıldığı zaman ya da Leyla ile Mecnun Exxen sayfasına yeni bir içerik eklendiği zaman, sizlere bilgi vereceğiz. Şimdilik oluşturulan sayfanın görsellerini ekleyelim. Sayfaya yeni bir şeyler eklenmesini bekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin