Seda Sayan Geri Dönüyor! İşte Yeni Programı

Seda Sayan yine sabah programı ile geri dönüyor. Ünlü ismin Star TV'de yayınlanacak yeni programı için bir tanıtım videosu yayınlandı.

Oğulcan Özsezgi
20 Temmuz 2021 - 00:43
Gündem

Seda Sayan, bir dönem “Sabahın Sultanı” olarak anılıyordu. Sabah kuşağının kadın programlarına ağırlık verdiği zamanlar, ünlü isim epey bir gündemdeydi. Yıllarca sabah kuşağında da program sunan başarılı isim, sonrasında ise farklı projelerle gündeme gelmişti.

Bir dönem O Ses Türkiye yarışmasında yer almış, bir dönem evlilik programlarında yer almış ve en son da Gelinim Mutfakta isimli yarışma programını sunmuştu. Ünlü isim geçen sezonla beraber bu yarışma programına da veda etti. Ünlü ismin bundan sonra nasıl bir projede yer alacağı merak edilirken, yeni projesi de sonunda ortaya çıktı.

Seda Sayan Yine Sabah Programı Sunacak

Star TV tarafından paylaşılan yeni tanıtımla beraber ünlü ismin yeni projesi de ortaya çıkmış oldu. Çok yakında Sabahın Sultanı Seda Sayan isminde yeni bir programın başlayacağı duyuruldu. Sabah programının konseptinin ne olacağı konusunda ise şimdilik bir bilgi yok.

Muhtemelen Seda Sayan yine eski formatında bir program yapacaktır. Ünlü isimlerin konuk alındığı, şarkılar ve eğlencenin öne çıktığı bir program göreceğiz.

Program için yayın tarihine gelince, yayın tarihi açısından herhangi bir paylaşım yok. Tanıtım videosu geldi ama tanıtım videosunda sadece program için yakında ibaresi kullanıldı. Global Medya tarafından yapımcılığı yapılacak olan programın, yeni sezonla beraber başlayacağını düşünüyoruz.

Genelde bu tip programlar yaz aylarında başlamıyor. Yeni sezonla beraber Star TV’de bu programın da başlaması, Star TV’yi programlar açısından bir hayli zengin bir hale getirecek. Öyle ki Volkan Konak tarafından sunulan program, yakın zamanda başlayacak Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in yer alacak bir program derken, kanal bu konuda bir hayli zenginleşmiş olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin