Bilim kurgu gerilim dizisi Biohackers 2. sezonuyla döndü!

Christian Ditter imzalı gerilim / bilim-kurgu dizisi "Biohackers" 2. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon konusu, fragmanı, detayları...

Hatırlayamadığı anlar ve rahatsızlık veren vizyonlar yüzünden huzuru kaçan Mia, yaşamında gerçekleşen ani değişiklikleri ve bunları neden hatırlayamadığını çözmeye çalışır.

Christian Ditter imzalı gerilim / bilim-kurgu dizisi "Biohackers" 2. sezonuyla geri döndü!

İlk sezonu 20 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanan dizinin yine 6 bölümden oluşan ikinci sezonunun tüm bölümlerine Netflix kütüphanesinden erişilebiliyor.

"BIOHACKERS" 2. SEZON KONUSU

Almanya'nın en iyi üniversitelerinden birine giren bir tıp öğrencisinin asıl amacı doğrultusunda bir aile trajedisi ile bir profesörü birbirine bağlayan komployu açığa çıkarmasını konu edinen dizinin yeni sezon konusuna bakacak olursak;

Tıp öğrencisi Mia Akerlund, 1. Sezonda DNA ile yapılan yasa dışı deneyleri başarıyla ifşa ettikten sonra, son üç aydır kısa süreli hafızasını kaybettiğini fark eder. Olanları anlamaya çalışırken, kendisini çok daha büyük bir durumun ortasında bulur ve bu durum onu uçurumun kenarına iter.

21-07/20/biohackers-fotolar.png

Süreleri 36 ile 46 dakika arasında değişen yeni sezonun bölüm isimleri şu şekilde sıralanıyor: "Uyanış", "Düşmanlar", "Müttefikler", "Unut", "Bul", "Hatırla".

Luna Wedler, Jessica Schwarz, Adrian Julius Tillmann ve Thomas Prenn'in başrollerde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda bu isimlere Benno Fürmann, Jing Xiang, Caro Cult, Sebastian Jakob Doppelbauer eşlik etmekte.

21-07/20/biohackers.jpeg

Claussen+Putz Filmproduktion yapımcılığında hazırlanan Biohackers'ın yeni sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunda ise Christian Ditter ve Tim Trachte ikilisi oturuyor.

"Biohackers" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin