Unbreakable Kimmy Schmidt'in 3. Sezon kısa tanıtım videosu yayınlandı

Beğenilen absürt komedi dizisi Unbreakable Kimmy Schmidt yeni sezonunda bomba gibi geliyor.

Berfu Özlen
14 Şubat 2017 - 12:13
Yeni Bölüm

Absürd komedi dizisi Unbreakable Kimmy Schmidt, 3. sezonunda da eğlencesinden hiçbir şey kaybetmeyeceğini kanıtlar nitelikte bir tanıtım videosu yayınladı.

Videoda Tituss Burgess'i Beyonce'nin ünlü Hold Up klibini canlandırırken görüyoruz. 

Dizinin konusu

Kimmy Schmidt, bir tarikatten kaçan genç bir kadın olarak New York'a gelir. Yanında bir sırt çantası, ışıklı spor ayakkabılar ve tarihi geçmiş kütüphane kitaplarından başka bir şey olmayan Kimmy, var olduğunu bile bilmediği bir dünyaya alışmak zorundadır. 

Kadroda kimler var?

Dizinin oyuncu kadrosunda, Emmy adaylığı da bulunan Ellie Kemper, Tituss Burgess ve Jane Krakowski'nin yanında Emmy ödüllü Carol Kane de bulunuyor. Dizinin yaratıcı kadrosu ise adeta yıldızlar geçidi. 30 Rock'tan tanıdığımız Tina Fey, yapımın beynini oluşturuyor. Jeff Richmond ve David Miner ise yapımcılığı üstleniyor. 

Unbreakable Kimmy Schmidt, 19 Mayıs'ta Netflix'te ekranlara geri dönecek!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin