White Princess prömiyer tarihi belli oldu

Yeni Starz dizisi The White Princess prömiyer tarihi duyuruldu. Ayrıca ilk fragman da yayınlandı.

Berfu Özlen
14 Şubat 2017 - 15:00
Yeni Bölüm

Starz yeni dizisi The White Princess'in prömiyer tarihini duyurarak, fragmanını yayınladı. 

The White Princess 16 Nisan Pazar günü ekranlara gelecek. Dizi, The White Queen isimli, Altın Küre ve Emmy ödüllü mini-serinin devamı niteliğinde olacak. 

Dizinin konusu

15. yy İngiltere'sinde geçen dram dizisi Phillippa Gregory'nin aynı isimli romanına ve The Cousins' War isimli kitaba dayanıyor. Dizi, İngiltere tahtı için savaşan 3 kadın, Lizzie, Leydi Margaret Beaufort ve Kraliçe Elizabeth Woodville'i ele alacak.

York güllü poster!

Kanal ayrıca dizinin posterini de görücüye çıkardı. Posterde York Prensesi Elizabeth'i elinde York hanedanlığını simgeleyen beyaz ama kanlı bir gül tutuarken görüyoruz. Elizabeth her ne kadar bir Tudor ile evlenmek zorunda kalsa da York'a olan sadakatinde ısrar edecektir.

Buna ek olarak yayınlanan fragmanda da Lizzie karakteri ile tanışıyoruz.

Ünlü dergi Harper's Bazaar diziyi "Game of Thrones'a feminist karşılık" olarak nitelendiriyor.

The White Princess, The White Queen'in kaldığı yerden 3 gün sonradan itibaren konuya devam edecek. Hırs, güç, siyaset, aile, aşk ve ihanet sarmalında yeni bir jenerasyon tahta yükselirken yaşanılanlar konu alınacak. Dizinin geçtiği dönem ise, İngiltere'nin en çalkantılı dönemi olan Güller Savaşı'nın son zamanları olacak. Eski Kral 3. Richard'ın Henry Tudor'a Bosworth Savaşı'nda yenilmesinin ardından, yeni kral 6. Henry'nin, düşman hanedanlıktan 3. Richard'ın aşık olduğu kadın Lizzie ile evlenmesi ile olaylar gelişecek.

The White Princess'da Emma Frost, yazar ve yapımcı olarak, Jamie Payne de yönetmen olarak görev alacak. 

Toplamda 8 bölüm olacak olan dizi, 16 Nisan'dan itibaren pazar günleri yayınlanacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin