United States of Al 3. sezon olacak mı sorusu cevabını buldu!

Chuck Lorre'nin arkasında olduğu "United States of Al" dizisinin geleceği netleşti! Yayıncı kanal CBS'in kararı belli oldu! Detaylar haberimizde...

Komedi dünyasının üretken ismi Chuck Lorre'nin arkasında olduğu "United States of Al" dizisinin geleceği netleşti!

Amerikan ulusal kanallarından CBS'te Perşembe akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden dizinin 3. sezonunun olup olmayacağı son günlerin merak konusu olmuştu. Ancak yayıncı kanal, dizi hayranlarını üzecek bir haber verdi ve diziyle devam etmeme kararı aldığını duyurdu.

UNITED STATES OF AL RESMEN İPTAL!

Buna göre United States of Al dizisi resmen iptal edildi ve yapımın 3. sezonu gelmeyecek.

13 bölümlük ilk sezonu 01 Nisan ile 24 Haziran 2021 tarihleri arasında yayınlanan yapımın, devam etmekte olan ikinci sezonu 07 Ekim 2021 tarihinde başlamıştı. 22 bölümlük sezonun son bölümü olan "Chaos / Aashob"un 19 Mayıs'ta yayınlanmasıyla dizi finali gerçekleşmiş olacak.

Dizi bu kararla; yaratıcısı olarak tek sezon süren ilk dizisi Frannie's Turn'den bu yana CBS tarafından 30 yıl içinde bu kadar çabuk iptal edilen ilk Lorre komedi dizisi oldu.

22-05/17/united-states-of-al-iptal.jpeg

UNITED STATES OF AL NASIL BİR DİZİ?

Adhir Kalyan ve Parker Young ikilisini başrollerde izlediğimiz United States of Al'ın hikâyesi; Ohio'da sivil hayata yeniden adapte olmaya çalışan Riley isimli bir savaş gazisi denizci ile Afganistan'da ABD ordusu emrinde tercüman olarak hizmet verdikten sonra yeni bir hayata başlamak amacıyla ABD'ye göç eden Al arasındaki dostluğa odaklanıyor.

İkinci sezonunun başında ABD'nin Afganistan'dan çekilmesini yansıtma biçimiyle övülen yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Kelli Goss (Vanessa), Dean Norris (Art), Elizabeth Alderfer (Lizzie), Farrah Mackenzie (Hazel) gibi isimler rol alıyor.

22-05/17/united-states-of-al-izle.jpeg

Chuck Lorre Productions & Warner Bros. Television Studios iş birliğiyle hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise David Goetsch, Maria Ferrari, Chuck Lorre, Reza Aslan ve Mahyad Tousi'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin