Netflix dizisi Vampire in the Garden'ı tanıyalım! Konusu, fragmanı

Bir insan ve vampir kraliçesinin buluşması, dünyanın kaderini değiştirebilir! Netflix'in Japon anime dizisi "Vampire in the Garden" yayına girdi. Konusu, fragmanı, kadrosu...

Bir insan ve vampir kraliçesinin buluşması, dünyanın kaderini değiştirebilir...

VAMPIRE IN THE GARDEN YAYINDA!

Netflix'in Japon anime dizisi "Vampire in the Garden" bugün yayına girdi.

16 Mayıs 2022 Pazartesi tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebilen dizinin 1. sezonunun bölüm süreleri 24 ila 31 dakika arasında değişiyor.

Wit Studio'nun ve yetenekli yaratıcılarından oluşan bir ekibin imzasını taşıyan Vampire in the Garden kısaca; bir kız çocuğu ve bir vampir kraliçesinin, insanlarla vampirlerin barış içinde yaşayabilecekleri "cenneti" bulmak için tüm engellere ve zorluklara rağmen güç birliği yapmasını konu ediniyor.

"VAMPIRE IN THE GARDEN" KONUSU

Soğuk bir kış mevsimi döneminde insanlık, vampirlere karşı vermiş olduğu savaşı kaybeder. Bu savaşla birlikte evi bildikleri yerlerin büyük bölümü de vampirlerin eline geçer. Hayatta kalanlardan oluşan küçük bir topluluk, kendilerini korumak ve huzur içinde yaşayabilecekleri bir yere sahip olmak için küçük bir şehirde bir ışık duvarı oluşturur.

Baskılarla karşı karşıya olduğu bir hayat süren kahramanımız Momo, yine de düşmanları olan vampirlerle bir arada yaşamak ister.

Bir zamanlar insanları seven vampir kraliçesi Fine, savaş meydanından kaçar. İnsanların şehrinde savaş tüm hızıyla sürerken ikisi arasında dünyanın kaderini değiştirecek bir karşılaşma yaşanır.

Bir zamanlar insanlar ve vampirler, Cennet denilen yerde uyum içinde yaşardı. İşte bu dizide Cennet'i bulmak için bir yolculuğa çıkan genç bir kız ve bir vampirin öyküsü anlatılıyor.

22-05/16/vampire-in-the-garden-poster.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; Momo'nun, vampirleri yok etme görevindeyken bir müzik kutusu bulmasına ve kutunun gizemli melodisi sayesinde vampir kraliçesi Fine ile karşılaşmasına tanıklık ediyoruz.

Vampire in the Garden'ın seslendirme kadrosu Megumi Han, Yu Kobayashi, Chiaki Kobayashi, Rica Fukami ve Hiroki Touchi'den oluşuyor.

22-05/16/vampire-in-the-garden-netflix.jpeg

"Vampire in the Garden" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin