Fena Kaynana 2. sezon olacak mı? Smother-in-Law'ın geleceği belli oldu!

Netflix'in Brezilya yapımı komedi dizisi "Fena Kaynana (Smother-in-Law)"nın 2. sezonunun gelip gelmeyeceği belli oldu. Detaylar...

Dona Isadir ve ailesinden haber var!

FENA KAYNANA YENİ SEZONUYLA DÖNECEK!

İlk sezonu geçtiğimiz ay içinde yayınlanan Netflix'in Brezilya yapımı komedi dizisi "Fena Kaynana (Smother-in-Law)" resmi 2. sezon onayını aldı.

Orijinal ismi "A Sogra Que Te Pariu" olan yapımın yeni sezon onayı haberi ilk olarak NetflixBrasil Twitter hesabından duyuruldu.

"Şimdiye kadarki en kötü kayınvalide evinize geliyor. Ve ne zaman gideceği hakkında hiçbir fikri yok!" sloganıyla tanıtılan yapımın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

Yeni sezon bölüm sayısı ve yayın tarihi ile ilgili henüz bilgi verilmiş değil.

22-05/15/a-sogra-que-te-pariu-yeni-sezon.jpeg

FENA KAYNANA NASIL BİR DİZİ?

Rodrigo Sant'Anna'nın yaratıcısı ve başrolü olduğu yapımda; pandeminin başından beri ailesiyle yaşayan işgüzar Isadir'in, beceriksiz oğlunun ve rakip gördüğü gelininin hayatını karıştırmak için elinden geleni yapmasına tanıklık ediyoruz.

Kâbus gibi bir kaynana olan Isadir, pandeminin başından beri oğlunun varlıklı ailesiyle birlikte yaşamaktadır.

Biricik oğlu Carlos'un elit eşi Alice'ten daha iyisine layık olduğuna emindir ve Rio de Janeiro'nun düşük gelirlilerin yaşadığı semti Zona Norte'deki küçük dairesine geri taşınmamak için elinden geleni yapmaya hazırdır!

22-05/15/a-sogra-que-te-pariu.jpeg

Dizinin oyuncu kadrosunda Rodrigo Sant'Anna (Dona Isadir) ile birlikte Rafael Zulu (Carlos), Lidi Lisboa (Alice), Bárbara Sut (Márcia), Pedro Ottoni (Jonas), Daniela Fontan (Marinez), Solange Teixeira (Fátima), Ney Lima (Cezinha), Diego Becker gibi isimler rol alıyor.

Os Suburbanos yapımcılığında hazırlanan Fena Kaynana'nın çekimleri Rio de Janeiro'da gerçekleşiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin