Bir Dizi Komiklik 2. sezon gelecek mi? Netflix duyurdu!

Netflix dram-komedi dizisi "Bir Dizi Komiklik (Standing Up)"ten önemli bir haber var! Yayıncı platform dizinin 2. sezon için geri dönüp dönmeyeceğini duyurdu! Detaylar haberimizde...

Menajerimi Arayın'ın yaratıcısı olduğu Netflix komedi dizisi "Bir Dizi Komiklik (Standing Up)"ten önemli bir haber var!

BİR DİZİ KOMİKLİK SONA ERDİ!

Yayıncı platform, orijinal ismi "Drôle" olan Fransa yapımı dram-komedi dizisiyle devam etmeyecek! Kısacası dizi, ilk sezonunun ardından iptal edildi ve 2. sezonu göremeyecek!

Les Inrockuptibles'In iptal haberini duyurduğu yapımın ilk sezon bölümleri 18 Mart 2022 Cuma tarihinde izleyiciyle buluşmaya başlamıştı.

Dizinin yaratıcı ismi Fanny Herrero (Menajerimi Arayın!), geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda Paris'in renkli stand-up dünyasını anlatan dizinin ikinci sezon senaryosu için geliştirme çalışmalarına başladığını dile getirmişti.

22-05/15/drole-foto.jpeg

HERRERO'DAN İPTAL TEPKİSİ!

Herrero, iptal haberi üzerine şu ifadeleri kullandı:

"Netflix'in, basından ve izleyicilerden gelen coşkulu, sevecen karşılama ve referanslar göz önüne alındığında dizinin devam etmesine izin vermemesi nedeniyle üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım. Geriye kalan tek şey; Mariama Gueye, Jean Siuen, Younès Boucif ve Elsa Guedj olmak üzere dört muhteşem oyuncuyu ortaya çıkaran bu karakterleri yaratmanın keyfini ekibimle yaşamış olmanın gururu..."

Dört farklı komedyen Nezir, Aïssatou, Bling ve Apolline'i hikâyesinin merkezine alan Bir Dizi Komiklik; bu isimlerin şüpheleri, şakaları ve cesaretleri ile stand-up'ta başarılı olmak için her şeyi yapabilmelerini konu ediniyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda Mariama Gueye (Aïssatou), Younes Boucif (Nezir), Elsa Guedj (Apolline), Jean Siuen (Bling), Pascale Arbillot (Petra), Ahmed Shawky Shaheen gibi isimler yer alıyor.

22-05/15/drole-posteri.jpeg

YOUNES BOUCIF YENİ PROJESİNİ BULDU

Bununla birlikte, Standing Up'ın ana oyuncu kadrosundaki isimlerden birini ilerleyen dönemde tekrar Netflix'te göreceğiz. Dizide Nezir karakterine hayat veren Younes Boucif'in, geçtiğimiz günlerde Netflix'in yeni film projesi Lonely Planet'in oyuncu kadrosuna dahil olduğu açıklandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin