Suç-gerilim dizisi Irmandade 2. sezonuyla döndü! Brotherhood yeni sezon detayları!

Netflix'in Brezilya yapımı suç-gerilim dizisi "Irmandade (Brotherhood)" 2. sezonuyla geri döndü! Yeni sezonda neler olacak? Detaylar haberimizde...

Cristina'nın serüveni devam ediyor...

Netflix'in Brezilya yapımı suç-gerilim dizisi "Irmandade (Brotherhood)" 2. sezonuyla geri döndü!

İlk sezonu 2019'da yayınlanan yapımın yeni sezon bölümleri 11 Mayıs 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

Birinci sezonu 8 bölümden oluşan Irmandade'nin 2. sezonu 6 bölümden oluşuyor.

Peki, dürüst bir avukatın, polisler onu yükselişteki bir suç çetesinin lideri olan hapisteki kardeşi hakkında bilgi vermeye zorladığında, ahlaki bir yol ayrımına gelmesini konu edinen dizinin yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

"IRMANDADE" 2. SEZON KONUSU

İkinci sezonda; Edson ve Cristina, ölümlerin yaşandığı bir isyanın ardından yeni düşmanlar ve tehditlerle boğuşur. Ama riskler büyürken aralarındaki bağ da sınanacaktır.

Yeni sezonda, başarılı bir planın tüm medyada Kardeşlik'ten bahsedilmesini sağlamasının ardından Cristina ilk kez güç sahibi olmanın ne demek olduğunu anlar. Ancak yaptığı seçimlerin sonuçlarına katlanması gerekir. Üstelik giderek daha otoriter olan ve şiddetin dozunu arttıran ağabeyi Edson'a (Seu Jorge) karşı sadakatini kanıtlamak zorundadır.

Başarılı bir plan yaparak tüm medyada Kardeşlik'ten bahsedilmesini sağlayan Cristina, ilk kez güç sahibi olmanın ne demek olduğunu anlar. İktidar sarhoşluğu yaşayan Cristina bundan sonra, örgütü bir sonraki seviyeye taşımak ve dünyaya yayılmasını sağlamak için elinden geleni ardına koymayacaktır.

Ancak şimdilik bu riskli olabilir. Hapishanede Edson'ın hayatı tehlikededir ve rüşvetçi baş gardiyan onu haraca bağlamıştır. Cristina, Darlene'in güvenini yeniden kazanmak ve daha yeni polis olan diğer kardeşi Marcel'e hedef şaşırtmak için çok daha karmaşık bir plan yapmalıdır.

22-05/14/irmandade-foto.jpeg

IRMANDADE 2. SEZON BÖLÜM REHBERİ

Pedro Morelli'nin yaratıcısı olduğu dizinin 2. sezon bölüm rehberi şu şekilde:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Bağlar" (55 dk.)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Toz Duman" (55 dk.)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Tek Tartı, İki Ölçü" (48 dk.)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Çöp" (52 dk.)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Hüküm" (46 dk.)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Kardeşler" (54 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; katliamın etkisini üzerinden atamayan Edson'un, büyük taleplerde bulunan Gomes ile buluşmasına ve Cristina'nın örgüte yardım etmek için Darlene ile arayı düzeltmek zorunda kalmasına tanıklık ediyoruz.

Brezilyalı şarkıcı-aktör Seu Jorge (Pelé, Tanrı Kent) ve aktris Naruna Costa'nın (The Way He Looks) başrollerde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Hermila Guedes, Lee Taylor, Danilo Grangheia, Emílio de Mello, Wesley Guimarães, Fábio Lago, Pedro Wagner ve Milhem Cortaz gibi isimler yer alıyor.

22-05/14/irmandade-foto2.png

DİZİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

O2 Filmes yapımcılığında hazırlanan yeni sezon çekimleri Brezilya'da Curitiba ve São Paulo'da gerçekleştirildi.

"Irmandade" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin