Ünlü isimler "Beni Sen İnandır" filminde buluştu!

Ünlüler, başrolleri animasyon köpek Badi ile paylaştıkları 'Beni Sen İnandır' filmiyle sokak hayvanlarına dikkat çekiyor. Peki Beni Sen İnandır filmi ne zaman yayınlanacak? Nerede yayınlanacak? Beni Sen İnandır filminin konusu ne? Beni Sen İnandır filminde hangi isimler yer alıyor?

Volkan Usta
04 Nisan 2023 - 10:36
Kültür Sanat

Ünlü isimler, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü için bir araya geldi. Özge Özder, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Özge Yağız, Pelin Akil gibi isimler, dernek için yaratılan animasyon köpek ile oynadı. Filmde Haluk Bilginer seslendirme yaptı. Pinhani’nin projeye verdiği şarkıyı, Sertab Erener söyleyerek destek oldu.

23-04/04/ekran-resmi-2023-04-03-104325-min.png

Yüzün üstünde sanatçının gönüllüsü olduğu, Özge Özder’in başkanlığını yürüttüğü, Aslı Tandoğan, Ayça Varlıer, Begüm Birgören, Sinan Güleryüz gibi çok sayıda sanatçı tarafından yönetilen Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları gününe özel çok çarpıcı bir farkındalık filmine imza attı.

23-04/04/img_6543-min.jpg

Senaryosu Dance Floor ve Berkay Özay tarafından yazılan, PToT film tarafından çekilen filmde Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Pelin Akil, Özge Yağız, Bennu Yıldırımlar, Gökhan Mumcu, Yeliz Gerçek, Ela Akgül gibi çok sayıda sanatçı gönüllü olarak yer alırken, bunca ünlü isme rağmen baş rolü hazırlıkları uzun zaman alan ve “Badi” adı verilen animasyon bir köpek üstlendi. Bana Göz Kulak Ol Derneğini ve sokak hayvanlarını temsil eden bu animasyon köpeğin tasarımı Taha Karar, Elçin Çetin ve Roots post Production tarafından yurt dışında gerçekleştirildi.

23-04/04/whatsapp-image-2023-04-04-at-032705.jpeg

Filmin müziğini Pinhani’nin “Beni Sen İnandır” şarkısını yeniden düzenleyen Barış Manisa üstlenirken, şarkı Sertab Erener tarafından yeniden seslendirildi, Haluk Bilginer ise filmde seslendirme yaparak projeye destek verdi. Filmin yapımcılığını Işıl Ege ve Lalin Taşa üstlenirken, film Tuğkun Zeroğlu tarafından yönetildi.

23-04/04/ekran-resmi-2023-04-03-104202-min.png

Beni Sen İnandır” adlı farkındalık filmi, sokakta ve barınaklarda yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarının yaşadığı zorluk ve şiddete dikkat çekerken, depremde hayatını yitiren proteo ve barınakta kürekle şiddete maruz kalan can dostlarımızı unutmuyor, aynı zamanda toplumda sahipsiz ya da terkedilmiş can dostlarımıza karşı duyarlı olmak konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

23-04/04/whatsapp-image-2023-04-04-at-032622-1.jpeg

Şimdiye kadar sadece sokak hayvanları ile ilgili değil, yunus parkları, kürk hayvanları, fayton atları gibi bir çok konuda farkındalık filmleri ve farkındalık projeleri üretmesi ile ünlenen Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği, son dönemde depremzede hayvanlar için yaptıkları barınma noktası ve deprem bölgesinden getirtip tedavi ettirerek, Özge Özder ve Aslı Tandoğan tarafından sahiplendirilen depremzede köpekler ile basında büyük yer bulmuştu.

23-04/04/whatsapp-image-2023-04-04-at-032622-2.jpeg

Beni Sen İnandır” farkındalık filmi can dostlarımızın yaşam haklarına destek vermek isteyen tüm kanallarda ve dijital mecralarda yer bulacak ve köpeğimiz Badi’nin yer aldığı yeni farkındalık filmleri, ilerleyen zamanlarda başka konu başlıklarına da değinmek üzere dernek tarafından paylaşılacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin