Ünlü şarkıcı Halil Sezai gözaltına alındı!

Sevilen sanatçı Halil Sezai neden gözaltına alındı?

Merve Mutlu
16 Eylül 2020 - 12:23
Magazin

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai, İstanbul Tuzla'da bir kişiyi darp ettiği iddiasıyla İstanbul'da gözaltına alındı. Habertürk'ten Emrah Doğru'nun haberine göre; Tuzla Hastane Mahallesi, Cafer Bey Sokak'ta çekim çalışmaları yapan şarkıcı Halil Sezai, sokakta ikamet eden bir vatandaşla tartıştı.

20-09/16/halil.png

Mekânın sahibi olduğunu iddia eden kişi, şarkıcı ve ekibinin çekim yapılmasına izin vermeyeceğini söylerken, mevzuya konu olan şahıs darp edildiği iddiasıyla polis merkezine giderek şikayette bulundu ve Halil Sezai bu iddianın ardından gözaltına alındı ve serbest bırakıldı.

Halil Sezai kimdir?

16 Ağustos 1979 doğumlu oyuncu ve şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Eskişehir Atatürk Lisesi ve Hacettepe Üniversitesi mezunudur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin