İrem Derici Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

Menajerimi Ara'nın kadrosuna yeni bir isim konuk oluyor.

Merve Mutlu
16 Eylül 2020 - 12:20
Gündem

Başarılı projelere imza atan Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisi, sevilen ünlü isimleri kadrosunda ağırlamaya devam ediyor. Uyarlama olan dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. 

20-09/16/menajewrwii.png

Dünyaca ünlü Call My Agent dizisinden uyarlanarak hazırlanan ve ünlülerin dışarıdan kusursuz görünen dünyasının gerçeklerini menajerlerin hayatları üzerinden anlatan dizinin kadrosu; Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getirirken birbirinden sevilen isimleri de konuk olarak ağırlıyor. 

İrem Derici Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

20-09/16/irem-derici.png

Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Ozan Güven, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, Ferhan Şensoy, Ercan Kesal, Alican Yücesoy ve Çağatay Ulusoy gibi başarılı ve sevilen isimleri konuk eden dizi, İrem Derici'yi de 5. bölümünde ağırlamaya hazırlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin