Ünlü şarkıcı sevenlerini üzdü

Şarkıcı Metin Şentürk ayağının çatladığını açıkladı. Şentürk, "Sizlerin duaları ve yüce Allah'ın izniyle en kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım" ifadelerini kullandı.

Berfin Sengil
31 Ocak 2024 - 09:30
Magazin

Bir kaza sonucu ayağında çatlak oluşan şarkıcı Metin Şentürk, haberi sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyurdu. Şentürk, başına gelenleri bu paylaşımla açıkladı.

Metin Şentürk paylaştığı videonun altına şu notu düştü:

"Kıymetli dostlarım, geçirdiğim küçük kazanın neticesinde ayağımda küçük bir çatlak oluştu. Sizlerin duaları ve yüce Allah'ın izniyle en kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım.

Bu kaza vesilesi sizinle paylaşmak istediğim önemli bir konu var; yalnızca bakış açımızı değiştirerek başımıza gelen kötü şeylerin üstesinden gelebilir, sıkıntıları da eğlenceye çevirebiliriz. Hepinizi muhabbetle kucaklıyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin