Yabani 20. Bölümde Güven gerçekleri öğrendi! Rüya ve Yaman aşkı bitti!

Fox ekranlarında başrollerinde Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Yabani dizisi 20. bölümüyle ekrana geldi. Peki Yabani 20. bölümde neler yaşandı? Yabani 21. bölümde neler olacak? Yabani 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yabani dizisinde kimler rol alıyor? Yabani dizisinin konusu ne? Yabani dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Simay Barlas kimdir? Halit Özgür Sarı kimdir?

Volkan Usta
31 Ocak 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği sezonun iddialı dizisi Yabani 20. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

YABANİ 20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaman Ali dedesinin ölümünden Serhan’ın sorumlu olduğuna emin adımlarla kanıt peşindedir. Şoförden öğrendikleri, Serhan’ın suç ortağının Şebnem olduğunu gösterir. Peki ama Yaman Ali, bu yola beraber çıktığı Rüya’nın annesinden şüphelenerek, ilişkilerini bir çıkmaza sürüklenmesini göze alabilecek midir?

Yaman Ali’nin mahalle arkadaşlarıyla birlikte annesini Soysalanlar hanesinden almasının ardından bir sır perdesi daha aralanır. Neslihan evliliği boyunca kendini suçladığı her hatanın asıl mesulünün Serhan olduğunu öğrenmiştir. Alaz ve Çağla dahil tüm çocukları Neslihan’a kol kanat gerer, Serhan artık yalnız bırakılmıştır ve günahlarının bedelini ödemek zorundadır.

Neslihan bu zor vakitte Güven’e sığınmak ister. Fakat eski aşıklar geçmişe dair defterleri açtıkları sırada karşılarına çıkan bir isim, hayatın gerçeklerini tokat gibi yüzlerine çarpacaktır.

Yabani 21. bölümüyle06 Şubat Salı saat 20.00’de Fox’ta!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin