Küçük Prens bu kez Fişekhane'de!

Milyonların kalbinde yer edinen sevgi ve dostluğun ikonik hikayesi Küçük Prens dijital gösterisi Fişekhane’de devam ediyor.

Berfin Sengil
31 Ocak 2024 - 09:25
Viral

Dünyada bir ilkle Illusionist Dijital Sanat Stüdyosu tarafından çağdaş sahne teknolojileriyle uyarlanan ve hayat bulan Küçük Prens modern teknolojiler, mocap teknolojisi ile bütünsel bir deneyime dönüşüp izleyicileri sihirli dünyasına götürecek.

Modern Adaptasyon Sunuluyor

45 dakika boyunca hem çocukları hem yetişkinleri büyüleyecek olan gösteri geleneksel tiyatro, animasyon ve dijital sanatı harmanlıyor. Antoine de Saint Exupéry’nin kitabının modern bir adaptasyonu olan gösteri bir görsel şölen niteliğinde.

İndirimli Satışlar

Fişekhane’nin Galeri alanında gösterimde olan “Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi” biletlerine, Biletinial ve Biletix’ten ulaşılabiliyor. Üstelik biletler Fişekhane’nin mobil uygulaması Fişek App ile %40 indirimli olarak satışta.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin