Ünlü şarkıcı The Weeknd ve HBO iş birliği ile yeni dizi: The Idol

Abel Tesfaye ya da bilinen sahne adıyla The Weeknd ile HBO'nun yolları bir dizi projesinde kesişiyor! Projenin detayları....

Abel Tesfaye veya bilinen sahne adıyla The Weeknd ile HBO'nun yolları bir dizi projesinde kesişiyor!

The Weeknd'in oyuncu olarak yer alıp, Sam Levinson'ın arkasında olduğu dizinin ismi "The Idol". Yeni dizi projesi ile ilgili ilk detaylar şöyle:

HBO'nun popüler dizilerinden Euphoria'nın da yaratıcısı olan Sam Levinson dizinin yazarlığını Abel Tesfaye, Joseph Epstein ve Reza Fahim ile birlikte gerçekleştiriyor.

"THE IDOL" KONUSU

The Idol'un hikayesinin kısa özetine bakacak olursak;

21-06/30/the-weeknd-ve-sam-levinson.jpeg

Dizinin hikayesi; gizli bir tarikatın lideri olan esrarengiz bir L.A. kulüp patronuyla romantizm başlatan bir kadın pop şarkıcısını merkezine alıyor.

Henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da The Weeknd'in kulüp sahibi/kült liderini oynama ihtimali oldukça fazla görünüyor.

"THE IDOL" KADROSU

Joseph Epstein'in showrunner olarak dümenin başına geçtiği dizi projesinin yürütücü yapımcı kadrosu Levinson, Tesfaye, Fahim, Ashley Levinson, Kevin Turen, Mary Laws (Succession, Preacher), Bron Studios'tan Aaron L. Gilbert'ten oluşmakta.

21-06/30/the-weeknd-foto.jpeg

Proje, üç kez Grammy kazanan The Weeknd için ilk televizyon dizisi başrolü anlamına gelse de oyuncu geçmiş dönemde Uncut Gems'de Adam Sandler ile birlikte unutulmaz bir performans sergiledi. The Weeknd ayrıca American Dad ve Robot Chicken dizilerinde seslendirme yaptı.

The Idol dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin