Ünlü yönetmen Michael Haneke Kelvin's Book dizisiyle geliyor!

Kelvin's Book dizisi ünlü yönetmen Michael Haneke ve UFA Fiction ortaklığıyla hazırlanıyor.

Volkan Küçükel
29 Ocak 2018 - 22:32
Gündem

Oscar ve Palme d'Or ödüllü ünlü yönetmen/senarist Michael Haneke (The White Ribbon, Amour) ve FremantleMedia'ya bağlı UFA Fiction (Deutschland 83) iş birliğiyle yeni bir dizi yolda: "Kelvin's Book".

Geliştirme aşamasındaki Kelvin's Book dizi projesiyle ilgili ilk bilgiler şöyle:

"KELVIN'S BOOK" KONUSU

İngilizce dilinde çekilecek ve sezonu 10 bölümden oluşacak yüksek beklentili dizinin hikayesi distopik bir dünyada geçerken, çok uzak olmayan bir gelecekteki bir grup gencin maceralarını bizlere sunacak.

Olaylar, bir uçuş sırasında acil iniş yapmak zorunda kalan bir topluluğun ilk kez kendi ülkelerinin gerçek yüzüyle karşı karşıya kalmaları ekseninde gelişecek.

Haneke yeni projesiyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

"10 televizyon filmi ve 12 sinema filminin ardından bu sefer daha uzun bir hikaye anlatmak istedim."

18-01/29/michael-haneke.jpg

UFA Fiction'dan Nico Hofmann ve Benjamin Benedict ikilisi Kelvin's Book'un yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Hofmann yeni projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada öncelikle Michael Haneke'yi överken "Kelvin's Book olağanüstü derecede zengin, çekici ve iddialı bir hikaye. Çağdaş temalar ve içinde bulunduğumuz dijital çağın yansımalarıyla bu proje için daha iyi bir zaman olamazdı" ifadelerini kullandı.

Funny Games (1997), Caché (2005), The White Ribbon (2009) ve Amour (2012) gibi filmleriyle dikkat çeken Haneke geçmiş dönemde 1979 senesinde Lemminge isimli bir mini dizinin yazar/yönetmenliğini yapmıştı.

Frematle Media bu projeyle Paolo Sorrentino (The Young Pope), Neil Gaiman (American Gods) ve BBC & Hulu ortak yapımı Hard Sun'da Neil Cross ile çalışmalarının ardından üst düzey bir yazarla daha yeni bir iş birliğine girmiş oluyor.

Dizinin hangi kanal ya da platformda yayınlanacağı ve çekimlerine ne zaman başlanacağı konusunda şimdilik bir bilgi verilmiş değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin