Happy! dizisine 2. sezon onayı geldi!

Syfy dizisi Happy resmi ikinci sezon onayını aldı.

Volkan Küçükel
29 Ocak 2018 - 23:07
Gündem

Sekiz bölümden oluşan ilk sezonu bu hafta ekranlara gelecek sezon finali bölümüyle noktalanacak olan Syfy'nın "Happy!" dizisi resmi 2. sezon onayını kaptı!

Christopher Meloni ve sesiyle Patton Oswalt'ı kadrosunda bulunduran dizinin yeni sezon onayı alması beklenen bir gelişmeydi.

"HAPPY!"NİN MEMNUN EDEN REYTİNGLERİ

Yayıncı kanal Syfy için iyi izlenme oranları elde eden Happy!, 06 Aralık'ta ekranlara gelen ilk bölümüyle kendi zaman dilimindeki yayını ve üç günlük izlenme rakamlarıyla 1.708 milyon izleyici ve 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 779,000 izleyiciye ulaşarak Ocak 2016'daki The Magicians'ın prömiyerinin ardından kanal için en iyi ilk bölüm reytinglerini elde etmişti.

Buna ek olarak dizinin açılış bölümü sosyal medyaya da kuvvetli bir giriş yaparak çok konuşulmuştu.

18-01/29/happy-syfy.png

NBCUniversal Cable Entertainment Başkanı Chris McCumber dizi onayıyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"Happy!, eşsiz hikaye anlatımı ve Christopher Meloni önderliğindeki şok edici performanslarla Syfy izleyicilerini heyecanlandırdı. Eğer insanlar bu sezonun çılgınca olduğunu düşünüyorlarsa; hayranlar için Grant Morrison, Brian Taylor, tüm oyuncu kadrosu ve ekibin Sax ve Happy'ye ne gibi sürprizler hazırladığını görmek için sabırsızlanıyorum."

"HAPPY!" KONUSU

Grant Morrison ve Darick Robertson ikilisinin yaratıcısı olduğu aynı isimdeki çizgi romandan esinlenerek ekranlara uyarlanan Happy!'nin hikayesi; alkol düşkünü, yozlaşmış eski bir polis, şimdilerin kiralık katili Nick Sax (Christopher Meloni) karakteri üzerine odaklanıyor.

Kirli işler, romantizmden uzak ilişkiler ve ihanetlerle yaşamına devam eden Nick Sax'ın hayatına, aldığı yeni işte bir şeyler yanlış gittiğinde minicik, aşırı pozitif, mavi kanatlı hayali bir at olan Happy (Patton Oswalt) girecek; bundan sonra Nick'in hayatında her şey eskisinden farklı olacak ve bu muhteşem ikili harika bir takım haline gelecektir!

18-01/29/happy-dizisi.jpg

Happy!'nin oyuncu kadrosunda Oswalt ve Meloni dışında Patrick Fischler, Zabryna Guevara, Ritchie Coster, Joseph D. Reitman, Joe Perrino, Lili Mirojnick, Gus Halper gibi isimler yer alıyor.

Morrison ve Neal Moritz ikilisi Pavun Shetty, Toby Jaffe, Meloni ve showrunner Patrick Macmanus ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyor.

Dizi, 31 Ocak'ta sezon finali bölümü "I Am the Future" ile Syfy ekranlarına gelecek.

"Happy!" 1. sezon final bölümü fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin