Pretty Little Liars uzantı dizisi The Perfectionists'e Sofia Carson katıldı!

Descendants yıldızı Sofia Carson, The Perfectionists dizisinin pilot bölüm kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

Volkan Küçükel
30 Ocak 2018 - 00:30
Gündem

Sasha Pieterse ve Janel Parrish'i aynı karakterleriyle (Alison ve Mona) görmeye devam edeceğimiz Pretty Little Liars dizisinin spinoff'u "The Perfectionists"in pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

THE PERFECTIONISTS'İN OYUNCU KADROSU GENİŞLİYOR

Freeform'un final yapan popüler dizisi Pretty Little Liars'ta I. Marlene King'in yanında yürütücü yapımcı/ortak showrunner olarak görev yapan Charlie Craig'i aynı pozisyonda yer almak üzere geçtiğimiz günlerde ekibe dahil eden The Perfectionists'in oyuncu kadrosuna son olarak Sofia Carson (Descendants) dahil oldu.

18-01/30/sofia-carson-descendants.jpg

"THE PERFECTIONISTS" KONUSU

Dizinin hikayesi kısaca şöyle:

Beacon Heights kasabası üst düzey üniversitesinden üstün başarılı sakinlerine kadar her şeyin mükemmel göründüğü bir yerdir. Fakat tahmin edilebileceği üzere aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir!

Bu mükemmelliyetçilik baskısı kasabada ilk cinayetin işlenmesine sebep olur... Ve her mükemmelliyetçiliğin ardında bir sır, bir yalan ve bir gerekçe bulunmaktadır.

CARSON'UN ROLÜNÜN DETAYLARI

Kadronun yeni oyuncusu Sofia Carson dizide modayı belirleyen bir blogger ve kod yazıcısı Ava karakterine hayat verecek. Ava'nın en büyük hedefi tanınmış bir moda ikonu haline gelebilmektir.

18-01/30/tweet.png

18-01/30/tweet1.png

18-01/30/tweet2.png

25 yaşındaki Sofia Carson, Freeform'un ikinci sezonu yaklaşmakta olan dizisi Famous in Love'da da görünecek. Aktris dizide ünlü ve güçlü bir film yapımcısının kızı Sloane'a hayat verecek.

Disney Channel'ın Descendants filmlerindeki Evie rolüyle bilinen oyuncu ayrıca albümü olan, müzik videoları 345 milyondan fazla izlenip sosya medyada 11 milyondan fazla takipçisi bulunan bir ses sanatçısı.

King & Craig ikilisinin Alloy'dan Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturduğu The Perfectionists'in pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin