Pretty Little Liars spinoffu The Perfectionists'in kadrosu oluşuyor

The Perfectionists dizisinin yapım ekibine Charlie Craig dahil oldu.

Volkan Küçükel
24 Ocak 2018 - 18:41
Gündem

Geçtiğimiz aylarda duyurulan Pretty Little Liars spinoff'u "The Perfectionists"in kamera arkası ve önünde kadro oluşturma çalışmalarına devam ediliyor.

Freeform'un final yapan popüler dizisi Pretty Little Liars'ta I. Marlene King'in yanında yürütücü yapımcı/ortak showrunner olarak görev yapan Charlie Craig aynı pozisyonda yer almak üzere The Perfectionists ekibine dahil oldu.

Craig böylelikle, Pretty Little Liars yazarı Sara Shepard'ın aynı isimdeki popüler kitap serisinden ekranlara uyarlanacak dizide yürütücü yapımcı King ile tekrar çalışma fırsatını yakalamış oluyor.

18-01/24/charlie_craig.jpg

Pretty Little Liars'taki görevinden önce The CW'nun The 100 dizisinde yürütücü yapımcı pozisyonunda yer alan Craig, ayrıca Freeform'un Pretty Little Liars spinoff'u Ravenswood ve TNT'nin Rizzoli & Isles dizilerinde de yapımcı ekibinde bulundu.

Pretty Little Liars'ın oyuncu kadrosundan Sasha Pieterse ve Janel Parrish'in aynı karakterleriyle görünecekleri "Pretty Little Liars: The Perfectionists", Alloy Entertainment ve Warner Horizon Scripted Television ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

18-01/24/the-perfectionists-dizisi.jpg

"THE PERFECTIONISTS" KONUSU

Dizinin hikayesi kısaca şöyle:

Beacon Heights kasabası üst düzey üniversitesinden üstün başarılı sakinlerine kadar her şeyin mükemmel göründüğü bir yerdir. Fakat tahmin edilebileceği üzere aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir!

Bu mükemmelliyetçilik baskısı kasabada ilk cinayetin işlenmesine sebep olur. Ve her mükemmelliyetçiliğin ardında bir sır, bir yalan ve bir gerekçe bulunmaktadır.

King & Craig ikilisi Alloy'dan Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo ile birlikte dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

Dizinin pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin