Greg Berlanti'nin God Friended Me dizisi CBS'ten pilot bölüm siparişi aldı!

CBS, Greg Berlanti'nin yapım şirketinden çıkan God Friended Me isimli yeni bir dizi için deneme bölümü siparişi verdi.

Volkan Küçükel
24 Ocak 2018 - 15:47
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS, "God Friended Me" isimli yeni bir dizi için pilot bölüm siparişi verdi.

Alcatraz ortak yaratıcıları Steven Lilien ve Bryan Wynbrandt, yönetmen Marcos Siega ve Greg Berlanti'nin Berlanti Productions'ının arkasında olduğu projeyle ilgili ilk bilgiler şu şekilde:

Lilien ve Wynbrandt ikilisinin senaryosunu kaleme alıp Siega'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi; inanç, varoluş ve bilimle ilgili soruları araştıran, mizahi ve ruhu şenlendirici bir yapım olarak nitelendiriliyor.

"GOD FRIENDED ME" KONUSU

Hikayenin merkezinde Facebook hesabındaki arkadaşlık isteği sonrasında Tanrı ile arkadaş olan ve hayatı tersine dönen sözünü sakınmayan bir ateist yer alıyor.

Kahramınımız bundan sonra Tanrı'ya yakınlığıyla farkında olmadan, çevresindeki diğer kişilerin hayatlarında ve kaderlerinde bir değişim elçisi haline gelecektir.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Lilien & Wynbrandt ikilisi Siega, Berlanti Prods'tan Berlanti ve Sarah Schechter ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

18-01/24/god-friended-me-yapim-ekibi.jpg

Lilien ve Wynbrandt, WBTV'nin Fox draması Gotham'da yürütücü yapımcı/yazar görevinde bulunurlarken, geçmiş dönemde aynı pozisyonda CBS'nin Hawaii Five-0 dizisinde de çalışmışlardı.

WBTV ile anlaşması bulunan Siega ise yapım şirketi için The Following, The Vampire Diaries ve Time After Time gibi çeşitli dizilerde yönetmen koltuğunda oturdu. Siega son olarak Fox/20th'in revize edilmekte olan drama pilotu The Passage'da yönetmenlik yaptı.

18-01/24/greg-berlanti.jpg

CBS, geçmiş dönemde bu türe yakın olarak Touched By an Angel ve Joan of Arcadia dizilerini izleyicilerle buluşturmuştu. Dizinin hikayesi, ABC ekranlarında yayınlanan Kevin (Probably) Saves the World ile de benzerlik taşıyor.

Bakalım, God Friended Me de bu diziler gibi pilot bölümü beğenilip resmi dizi onayını alabilecek mi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin