Ünlü yönetmen yeni filmiyle seyirciyle buluşacak

Üçüncü filmi "Nisan" ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanan İbrahim Bülbül, yönetmenlik idealleri ve yeni filmi hakkında konuştu. Nisan ne zaman vizyona girecek? Nisan'ın konusu ne? Nisan'da kimler oynuyor? Nisan nerede çekildi?

Berfin Sengil
01 Mart 2024 - 11:04
Viral

Birçok sinema filmine danışmanlık yapan ve 2 festival filmi çekerek takdir toplayan başarılı yönetmen İbrahim Bülbül'ün, üçüncü filmi “Nisan” vizyona giriyor. Eslem yapım adına Yalçın Çoban ve Metin Yücel’in yapımcılığını üstlendiği "Nisan"ın çekimleri Türkiye ve Azerbaycan’da tamamlandı.

Filmin başrolünde kurtlar vadisinden tanınan Erhan Ufak yer alırken Canan Nezirova, Reşhat Kesemenli, Murad Abdullayev gibi Azerbaycan sineması tarafından çokça tanınan isimler de projeye dahil oldu ve filmin bir diğer özelliği de aslında başrolünde bir bir Alman kurduolan ‘Nisan’ın oynaması.

Başarılı yönetmen İbrahim Bülbül, bir oyuncuya ya da çekim ekibinden bir kişiye yıldız yüklemesi yapmayı sevmediğini dile getirirken, "Proje stardır, bir kişiye yük yüklenmemeli. Biz star bir proje çıkardık. Bunu sinema izleyicisi fark edecek" vurgusu yaptı.

Nisan filmi 15 Mart’ta Türkiye’de, 14 Mart'ta ise Azerbaycan’da sinemalarda olacak. İbrahim Bülbül, 13 Mart'ta Azerbaycan’da alev kulelerinde filmin galasının yapılacağını da duyurdu.

Seyircinin iki alanda seyirci karşısına çıkacağını ve dramı kadar aksiyonun da yüksek olduğu bir film olmasından dolayı izleyiciyi heyecanlandıracağını dile getiren İbrahim Bülbül,Başrolde bir hayvan olacaktı. Bir köpeği eğitmek, ona oyunculuk yaptırmak ve bunu çekmek gerçekten çok zor olmasına rağmen mesleğimdeki idealist tarafımla üstesinden geldim” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin