Ünlüler alışveriş turunda!

Seda Bakan'dan Sinan Engin ve Taner Tekin'e, Pelin Akil'den Nilay Cafer'e ünlü isimler alışveriş turunda objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
23 Şubat 2024 - 09:10
Magazin

SEDA BAKAN

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Seda Bakan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde ailecek geldikleri Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan başarılı oyuncu, özellikle çocuk mağazalarını gezip alışveriş yaptı. Evin eksiklerini almaya geldiklerini söyleyen Bakan, alışveriş sırasında yanına gelen sevenlerini kırmayıp hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Soğuk ve yağışlı havada muhabirleri kırmayıp objektiflere poz veren güzel oyuncu, şık AVM tarzı ve güzelliği ile de sevenleri tarafından beğeni topladı.

SİNAN ENGİN VE TANER TEKİN

Ekranların başarılı futbol yorumcularından Sinan Engin, önceki gün başarılı iş insanı Taner Tekin ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Akşam saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan ikili, daha sonra iş konuşmak için meydan katında bulunan bir restorana geçti. Uzun süre telefon trafiği yaşayan Taner Tekin, "Bir proje üzerindeyiz yakında detaylarını açıklayacağız" ifadelerini kullandı. Alışveriş sırasında yanına gelen sevenlerini kırmayıp onlarla uzun süre hatıra fotoğrafı çektiren Sinan Engin, her zaman olduğu gibi sempatik ve eğlenceli halleriyle sevenlerinin yüzünü güldürdü.

PELİN AKİL VE NİLAY CAFER

Ekranların sevilen oyuncularından Pelin Akil, geçtiğimiz gün yakın dostu güzel oyuncu Nilay Cafer ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Güzel oyuncular, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Daha sonra bir restorana yakın arkadaşlarının yanına geçen ikili, yemek yiyip yakın dostlarıyla keyifli vakit geçirdi. Restoran çıkışı muhabirlere poz veren yakın dostlar, "Şu sıralar etkinlik günü yapıyoruz, Cem Yılmaz’ın sahnesine geldik, heyecanla ona gidiyoruz" açıklamasında bulundu.

Güzel oyuncuların, şık AVM tarzları dikkat çekerken güzellikleri ise dikkatlerden kaçmadı. Muhabirlere iyi çalışmalar dileyen başarılı oyuncular, daha sonra hızlı adımlarla Performans Sanatları Merkezi’nin yolunu tuttu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin