Ünlüler alışveriş turunda!

Halit Ergenç, Murda, İbrahim Toraman ve oğlu, Bengü gibi isimler alışverişte objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
06 Nisan 2024 - 11:20
Magazin

HALİT ERGENÇ

Ekranların ve beyaz perdenin usta isimlerinden Halit Ergenç, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan usta isim, bir süre meydan katındaki mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Yanına gelen sevenlerini kırmayıp uzun süre hatıra fotoğrafı çektiren başarılı oyuncu, Her zaman olduğu gibi mütevazi tavırlarıyla dikkat çekti. Muhabirlerin de fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren Halit Ergenç, Keyifli ve neşeli halleriyle alışverişine devam etti. Halit Ergenç, spor tarzıyla da dikkat çekti.

MURDA

Son dönemin popüler müzik tarzı rap’in başarılı isimlerinden Murda, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı. Tek başına alışveriş merkezine gelen başarılı şarkıcı, bir restoranda yakın arkadaşları ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi. Önümüzdeki günlerde yakın arkadaşı Hadise ile bir düet çalışması olacağını söyleyen Murda, "Çok güzel, yeni şarkılar geliyor. Yaz sezonuna yetiştirmek için sıkı çalışıyoruz. Hadise ile geçtiğimiz sezon yaza bomba gibi bir düet yapmıştık, bu yaz için yine bir çalışmamız olacak. Umarım yine yaz damga vururuz" dedi.

İBRAHİM TORAMAN - ALİ ERİM TORAMAN


Eski milli futbolcu İbrahim Toraman ve oğlu Ali Erim Toraman, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Bayram alışverişine gelen baba-oğul, güzel havada mağazaları turlayıp alışveriş yaptı. Yaklaşık 3 saat AVM’de kalan İbrahim Toraman ve oğlu, objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

BENGÜ

Ünlü şarkıcı Bengü, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı. Bayramda sahnede olacağını söyleyen güzel şarkıcı, “Şehir dışında olacağız. Hem ailece tatil yapıp hem de sahne alacağım” dedi.

Mağazaların yeni sezon ürünlerini inceleyip hem sahnesi için hem de bayram için alışveriş yapan Bengü, güler yüzü ve keyifli tavırlarıyla da dikkat çekti. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü şarkıcı, alışveriş sonrası aracıyla AVM’den ayrıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin