Ünlüler alışveriş turunda!

Ünlü oyuncular İlker Ayrık'ın yanı sıra Hamdi Alkan da alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Ayrık'ın tarzı dikkat çekerken, Alkan'ın "Bomba gibiyim" açıklaması ilgi gördü.

Berfin Sengil
18 Nisan 2024 - 09:41
Magazin

İLKER AYRIK

Ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, geçtiğimiz gün İstinyePark’ta görüntülendi. Tarzıyla dikkat çeken oyuncu, yeni projeler için toplantı yapmaya geldiğini dile getirirken toplantı sonrası da AVM’de bulunan mağazaları dolaştı.

HAMDİ ALKAN

Ünlü oyuncu ve yapımcı Hamdi Alkan, İstinyePark'ta objektiflere yansıyan diğer bir isim oldu. Bayram tatilinde bol bol dinlendiğini söyleyen Hamdi Alkan, “Arada dinlenmek lazım. Hep iş hep iş olmuyor. Güzel bir bayram tatili yaptık ama artık iş zamanı. Güzel dinlendim bomba gibiyim” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin