Ünlülerin alışveriş şıklığı!

Yabani dizisinin güzel oyuncusu Nur Fettahoğlu ile Kendi Düşen Ağlamaz dizisiyle tanınan Eylül Tumbar alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Ünlü güzellerin alışveriş şıklığı dikkatlerden kaçmadı.

Berfin Sengil
17 Nisan 2024 - 09:22
Magazin

NUR FETTAHOĞLU

Yabani dizisi oyuncularından Nur Fettahoğlu, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Güzel oyuncu, bir süre mağazayı dolaşıp bayram alışverişi yaptı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren Nur Fettahoğlu, sempatik halleriyle dikkat çekti

Alışveriş sırasında yanına gelen sevenlerini kırmayıp bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Nur Fettahoğlu, alışverişini sonlandırdıktan sonra aracını teslim almak üzere vale noktasına yöneldi. Fettahoğlu, şık ceketi ve kombini ile sevenleri tarafından beğeni toplarken, doğal ve makyajsız güzelliği ile de göz kamaştırdı. 

EYLÜL TUMBAR

Geçtiğimiz yaz yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisiyle çok sevilen Eylül Tumbar, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de güzel havanın tadını meydan katını dolaşarak çıkartan genç oyuncu, bir süre alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi.

Bayram sonrası kendisini alışverişe verdiğini söyleyen Eylül Tumbar, "Her şey yolunda ve harika gidiyor biraz alışveriş yapmak istedim" açıklamasında bulundu. Alışveriş sırasında yanına gelen sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektiren başarılı oyuncu, alışverişini tamamladıktan sonra AVM’den ayrılırken şık tarzı ise göz kamaştırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin