Unutma Beni'de sürpriz ayrılık!

Beş sezondur FOX ekranında yayınlanan ve yeni sezonda 6. yılına girecek olan 'Unutma Beni' dizisinin başrollerinden Emine karakterine hayat veren Berivan Düzgün'ün diziden ayrıldığı öğrenildi.


17 Temmuz 2013 - 10:44
Magazin

FOX'un sevilen dizilerinden Unutma Beni dizisinden ayrılan oyuncu kim?

 

İşte ayrıntılar:

 

Emine ayrılıyor!

 

Beş sezondur FOX ekranında yayınlanan ve yeni sezonda 6. yılına girecek olan 'Unutma Beni' dizisinin başrollerinden Emine karakterine hayat veren Berivan Düzgün'ün diziden ayrıldığı öğrenildi.

 

Sebep

Dizinin ana karakterlerinden 'Emine' karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Berivan Düzgün'ün hamile olduğu için diziye ara verdiği ve bu sene dizide yer almayacağı öğrenildi.

 

Yeni sezonda değişiklikler!


Ayrıca dizide zaman aşımının yaşacağı ve dizide birkaç karakterin daha diziden ayrılacağı gelen bilgiler arasında.

 

Dizi hakkında

Unutma Beni, hafta içi her gün Fox TV 'de saat 14:45 oynayan günlük televizyon dizisidir. Dizi 2008 yılında başlamıştır ve halen devam etmektedir.

 

Hikayesi


Gözlerden sözlere taşınamayan bir aşkı, içlerinde mıh gibi taşıyan iki aşığın, karanlıktan aydınlığa, hüzünden sevince, acıdan mutluluğa ilerleyişi, birbirlerine kavuşma yolculuğu...

[reklam]

Son bölümde neler yaşanmıştı?

Kenan bebeği banyoya götürmüştür, Kenan bebeğe orda ne yapmayı planlamaktadır? Kenan tam kaçacakken kapıda kiminle karşılaşıp, kavgaya tutuşacaktır? Hangi ikili arabayla uçurumdan aşağı yuvarlanacaktır? Türker İlkay’ı gizli odadan kurtarmıştır fakat Yeşim silahla onları tehdit etmektedir. Türker Yeşim’i alt edebilecek midir?

 

Ali Ankara’ya ulaşmıştır sonunda, İlkay’ın evlendiğini öğrenip, yaşadığı villaya gider. Ali ne görüp, yıkılacaktır? Kimin arabası giderken birine çarpıp, yaralayacaktır? Asu’nun hayati tehlikesi sürmektedir. Doktor yurt dışına annesinin yanına gönderilmesine izin verir?

 

Asu bu yolculuğu kaldırabilecek midir? Rauf kaçak haldedir, o halde bile kimi yakalayıp, ölesiye dövecektir? Emine Kenan’ın kendisi için birini kiraladığından habersizdir. Aysel denen kadın Emine’yi anlaştığı gibi şişleyecek midir?

 

 

YAZ SEZONUNUN YENİ DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILDI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin